2022-05-23 181 浏览
放工谂住放松吓揾间bar坐低倾吓计食吓嘢,点知越食越肚饿食完仲要胃痛🥲 只系简单咁嗌咗个牛舌、一碟大虾意粉、同一杯鸡尾酒。个牛舌等咗大概15分钟就上,唔算热,调味还好,但唔知系咪因为厚切所以好韧。仲要上到嚟大大件净系比叉,完全冇比刀,完全唔知点样食😂鸡尾酒叫咗唔超过5分钟就到了,算快个意粉等咗足足45分钟,等到胃痛都未到。餐厅又唔俾水,侍应又净系服侍老板所谓嘅朋友,根本都唔会理啲街客。个面食落好苦,然后先至食到少少调味,死咸咁样。啲虾都唔算大只,食落有啲老。不过bar嘅嘢食都唔预佢好食㗎啦😂就系估唔到有咁嘅期望都可以咁难食姐其实一等咁耐系因为老板仲有一个私人party要serve,以餐厅为门面实质就系一个私人party room, 完美咁样避过晒所有599G🙂 但系party还party餐厅还餐厅系开party嘅同时都要确保餐厅质素同埋上菜时间先得㗎😂 都唔知点解可以食完晚餐仲饿过食之前😒一句讲晒啦唔好俾佢系kolor搞就误导咗多谢佢话我嘅减肥生涯贡献呀😊
鸡尾酒叫咗唔超过5分钟就到了,算快
多谢佢话我嘅减肥生涯贡献呀😊