2021-10-02
连续两年生日无得全家人出外食饭,妈妈我又点可以令两个小朋友失望,自己屋企都可以创造party气氛,叫到会就系最好选择🥰唔使煮,又丰富,大家一齐夹下夹下,特别开心🙌🏻🙌🏻网上见到呢间新开嘅到会谷,6-8人餐 可以选八款食物,只系9百蚊,人均一百蚊多啲😍早两日order就送货👍好方便🙌🏻足10吋巨人海陆空汉堡~海陆空材料系 鱼柳、猪柳和鸡柳,小朋友一见到巨大嘅汉堡,即刻走埋去想食😄,旁边生菜丰富,加上有酱汁,食落都几Juicy,唔使成日食Pizza咁闷吖嘛🙌🏻蒜香小蕃茄意大利鳀鱼炒乌冬泰式卤水原只猪手一只孜然香草烧春鸡900g伴薯菜劲爆芫荽凉拌芝麻手撕鸡葡汁芝士焗四蔬西班牙火腿凯撒沙律芝士菠菜忌廉汁焗龙利鱼柳柠檬盐焗原条活鲈鱼一条~款款都各有特色,烧春鸡就最受欢迎,旁边伴咗啲焗薯菜,几清新,鸡肉嫩滑唔会太肥,戴住手套,全家人一人撕一下,零舍热闹!另一款泰式卤水猪手都好入味,猪皮软滑,而且够干净,啲汁甘甘地,沾上醋汁,好开胃!个Menu有成60几款食物,6至30人嘅份量package都有,咁屋企第日开party就方便得多了🥰
足10吋巨人海陆空汉堡
蒜香小蕃茄意大利鳀鱼炒乌冬