2021-04-13 1977 浏览
前排同事离职,一人送咗一张Paul Lafayet 嘅 Creme Brulee 法式焦糖炖蛋 兑换券,觉得依个安排真系非常之好,想几时食就几时食!一见到张兑换券已经好兴奋,因为都好耐无食过 Paul Lafeyet 嘅 Creme Brulee,原来系会挂住㗎~ 但好可惜系Citysxxper分店无用得,唯有咁啱约同朋友去尖沙咀食dinner先可以去K11换到。两个都食到好饱,所以净系换咗一个就拎去海傍食~ 识食Creme Brulee一定要叫烧焦糖呀!!!!行到海傍食仲系超脆的,衬埋炖蛋嘅绵密细滑口感,而且又唔会过甜,真系无得输!完全唔洗特登去高级西餐厅已经食到,推荐推荐!

Creme Brulee
2021-03-27