2015-06-08
系九龙城行紧 咁岩附近有一间韩烧 就决定走入去食午餐一入去见到无顾客 以为自己中左伏我地坐系厢房 可以𣈱谈 自己都几钟意𠮶设计 睇完餐牌 样样都好想试 不过我地得三个人 就叫左两份海鲜烤肉餐 午肋骨 泡菜芝士炒饭 自己仲嗌左杯士多啤梨梳打杯野𠮶外相都算对板 个人认为比较甜 不过都值得一试食物好快就嚟到 大约10~15mins最正都系呢个烤肉餐 啲大虾挑晒啲内脏 员工好熟手咁剥晒啲壳 仲全程帮我地剪细一件件同烧其他食物 值得一赞牛肋骨食落吾太油腻仲要大大旧无乜骨 吾晒点任何酱 够入味! 虽然有少少贵($128) 但对于身为「牛魔王」既我当然不能错过睇职员倒芝士𠮶时已经闻到香喷喷 食落真系不得了 我自己吾系太钟意泡菜好酸既味道cheese同泡菜相辅相成黏黏地又几有层次宇治金时𣲙沫可以话系锦上添花 味道就无乜特别 但卖相真系一流 为今餐划上完美句号自己实在有太多野想试 价钱尚可接受 职员一流既服务 加上无乜可以挑剔既食物 我认为算系香港较为出色既韩烧
我地坐系厢房 可以𣈱谈 自己都几钟意𠮶设计 睇完餐牌 样样都好想试 不过我地得三个人 就叫左两份海鲜烤肉餐 午肋骨 泡菜芝士炒饭 自己仲嗌左杯士多啤梨梳打 杯野𠮶外相都算对板 个人认为比较甜 不过都值得一试
食物好快就嚟到 大约10~15mins
cheese同泡菜相辅相成