2024-09-12
价钱系$298,再加10%服务费。下面就系我哋𠮶晚试过嘅几款菜式评价,睇下有冇啱你口味啦!Tuna Tartare开头嘅吞拿鱼他他系一个相当清新嘅前菜,吞拿鱼好新鲜,切得好靓,配埋少少橄榄油同酸豆,味道好清爽。呢个前菜唔会太重口味,啱啱好开胃,食完之后都唔会觉得太饱。Funghi Ripieni 呢个系焗酿磨菇,内馅用咗芝士同香草,焗得外层微微焦香,内里系软嫩嘅芝士,真系好满足。磨菇本身吸晒芝士嘅香气,味道层次丰富,系一个几特别嘅小食。Pappardelle Salstccia e Porcini 呢个系我成晚嘅最爱,呢个宽条意粉配意大利香肠同牛肝菌,香气十足!意粉煮得啱啱好,唔会太硬或者太软,香肠嘅味道浓郁,配埋啲牛肝菌嘅香味,真系一啖啖满足。如果你系意粉控,呢个真系唔可以错过!Ravioli Sottobosco 呢个系佢哋嘅季节限定馅饺,内馅系混合咗多款蘑菇同芝士,外皮系好薄嘅面皮,煮到唔会过熟,保持住弹牙嘅口感。配埋一个好香浓嘅蘑菇酱汁,整体感觉好creamy,食落去真系好有层次。Pear Panna Cotta 甜品方面,我哋拣咗呢款梨味嘅奶冻,口感滑溜,唔会太甜,带有淡淡嘅
Tuna Tartare
Funghi Ripieni
Ravioli Sottobosco
Pear Panna Cotta
甜品方面,我哋拣咗呢款梨味嘅奶冻,口感滑溜,唔会太甜,带有淡淡嘅梨香,食完主菜之后嚟一个呢款甜品,感觉好清新无负担。呢个系季节限定,即系要趁快试啦,之后可能就冇Gelato Of The Day
佢哋每日有唔同口味嘅Gelato,我𠮶日拣咗一个开心果味,味道真系好浓,好似真系食紧开心果一样,唔会太甜