餐厅: 牛陣HANARE Platinum Label
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-12-22 737 浏览
食嘢食得招积,食牛阵都食得挑剔~ 所以去咗铜锣湾呢间暂时全港最最最雅致嘅牛阵度食lunch!😆日式简约环境非常宽敞舒适,气氛悠闲😌因为食量唔大,所以冇食放题~ 只系食咗午市涮涮锅套餐~ 绝对系性价比高,质量同份量都非常好👍🏻两份套餐都有前菜同甜品~ 日日款式唔同~ 侍应都为我哋细心介绍每款前菜,同推介涮涮锅嘅汤底特色~ 精致是日前菜 ⭐️⭐️⭐️⭐️北寄贝沙律、鲭鱼昆布、𩽾𩾌鱼肝酱油豆腐三款前菜都系冷盘,摆盘精致,入口清新~ 浓厚溜酱油寿喜烧汤涮涮锅 (关东风寿喜烧) - 鹿儿岛黑毛和牛 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️套餐亦跟配一只无菌兰王蛋,食得开心之余亦食得安心~ 讲返最重要嘅鹿儿岛黑毛和牛,真系非常新鲜鲜味~ 牛脂雪花分布均匀,色泽红润,喺寿喜烧锅度涮一涮,再沾满兰王蛋汁,温热口感加上蛋香与肉香交融,肉质绵软,真系好食到不得了~ ’极‘黄金鲣鱼汤 涮涮锅 - 日本国产牛 & 北海道梦の大地豚 跟 野菜盛合 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️其实拣完寿喜烧汤底之后就谂来谂去,唔知拣咩好,于是问侍应最推介边一款汤~ 佢推介我哋拣’极‘黄金鲣鱼汤,汤底清澈甘香,可以保留食材原有鲜味~ 果然汤底如实,金黄清香,可以食到各款野菜原有嘅味道,

日式简约环境非常宽敞舒适,气氛悠闲😌

精致是日前菜 ⭐️⭐️⭐️⭐️
北寄贝沙律、鲭鱼昆布、𩽾𩾌鱼肝酱油豆腐
三款前菜都系冷盘,摆盘精致,入口清新~

浓厚溜酱油寿喜烧汤涮涮锅 (关东风寿喜烧)
- 鹿儿岛黑毛和牛 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

套餐亦跟配一只无菌兰王蛋,食得开心之余亦食得安心~

’极‘黄金鲣鱼汤 涮涮锅
果然汤底如实,金黄清香,可以食到各款野菜原有嘅味道,特别系粟米,好清甜~ 国产牛同大地豚亦食得出肉嘅鲜味,而且唔肥腻~ 又可以沾沾香蒜酱油、香葱酱油,或麻酱,不同滋味互替,系味蕾嘅享受~ 配饭或乌冬都咁Ichiban~

是日甜品:焙茶雪糕
食饱饱之后梗系唔少得甜品~ 是日甜品系焙茶雪糕~ 焙茶味香浓程度夸张,似饮紧一杯压缩焙茶,而奶味亦非常浓郁~ 正~

餐饮:荔枝红茶、青柠梳打
荔枝红茶同青柠梳打都唔会太甜,冰凉清新
2024-12-17
  • 鹿儿岛县产黑毛和牛