餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

2023-08-11 25 浏览
因为太挂住爆浆华田西多同埋煎饺,于是,就冲来了,仲想试埋佢个肉丸🐬又叫到一枱都系🤣📣招牌鲜炸肉丸好耐冇食过真系会觉得入面咁新鲜嘅肉丸🔆 外脆内嫩滑多肉汁🔆🔆🔆📣双拼招牌煎饺 配上海粗面👉🏻韭菜猪肉👉🏻椰菜云耳猪肉依然脆🫶🏻因为太多野想试,今次叫六只煎饺, 热辣辣🔆 又香又嫩滑👍🏻 热气都要食🤣🫶🏻因为 佢地啲好多煎炸食品都好吸引咁, 所以 坚持叫一份汤面, 中和一下😂🩷爆浆华田西多🩷👉🏻花生酱朱古力酱花生酱with 大量华田脆脆, 中间有华田饮, 令个西多口感非常丰富🩷佢整得咁靓我今次都食得好小心😂😂😂但因为太澎湃,食食下都系会overflow😂😂😂再讲多次,必食🫶🏻

📣招牌鲜炸肉丸

📣双拼招牌煎饺 配上海粗面