2023-10-14
Picoso📌荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1楼101室寻晚发梦食墨西哥脆脆搞到要拉男朋友陪我食墨西哥菜🤣芝士焗招牌玉米薄脆配西班牙辣肉肠 $154薄脆好大份,芝士加埋辣肉肠层次更丰富😚香煎西冷牛扒铁板烧配薄饼 $188西冷唔韧夹落薄饼食味道刚刚好💖黑松露杂菌蘑菇意粉 $138超多黑松露同杂菌,好香浓🍄墨西哥罗旺子玫瑰花特饮 $52酸酸甜甜唔错🌹日本静冈蜜瓜梳打 $6甜而不腻我差d饮晒男朋友呢杯饮品🤣场内用心装饰布置连餐具都睇得出系精心挑选过staff又好nice算系CP值几高嘅墨西哥菜💗💗⭐️Rumple港女评分⭐️味道: 4.5/5环境: 4.5/5服务: 5/5抵食: 4.5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢个港女代你试尽香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平价
Picoso
📌荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1楼101室
寻晚发梦食墨西哥脆脆
搞到要拉男朋友陪我食墨西哥菜🤣
芝士焗招牌玉米薄脆配西班牙辣肉肠 $154
薄脆好大份,芝士加埋辣肉肠层次更丰富😚
香煎西冷牛扒铁板烧配薄饼 $188
西冷唔韧夹落薄饼食味道刚刚好💖
黑松露杂菌蘑菇意粉 $138
超多黑松露同杂菌,好香浓🍄
墨西哥罗旺子玫瑰花特饮 $52
环境: 4.5/5
服务: 5/5
抵食: 4.5/5
代你试尽香港好食好用嘅🤩
#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平价美食 #平民小食 #香港打卡餐厅 #情侣好去处 #拍拖好去处 #周末好去处 #荔枝角美食 #荔枝角美食推介 #荔枝角好去处 #荔枝角餐厅 #墨西哥菜