约左今日收工之后同朋友去食饭 呢间Running烧💛之前已经想食架啦 但果阵book旺角果间book唔到位 最近check左先知原来将军澳都有开 即刻要试试佢啦😙去到门口 店员好快就安排咗座位俾我哋 坐低开炉 收费同用餐时间 就可以开始用QR code落单 同埋出去拎野食啦😇用QR code落单好方便 每样食物都系一件一件咁样计算 唔会惊点多左食唔哂唔会浪费非常好👍🏻 食物种类都有好多 牛 猪 鸡 羊 海鲜 熟食小食 面饭 多到试唔哂禁多款呀🤣 外面系自助形式 所有蔬菜类都系出去自己夹 都系有好多款.. 特别一提既系烧菇想落牛油啦 加几多都系自己决定 赞呀👍🏻 饮品有3个大雪柜既选择😌 咁我地样样都想试下 都叫左几多架😆肉类全部都系正正常常 特别推介系牛舌、羊肉 同埋辣味五花腩😋 羊肉加左孜然粉烧完真系好出色👍🏻 辣味五花腩少少辣加埋酱汁再用生菜包埋一齐食😌👍🏻除左肉类之外 海鲜都系我觉得好好味 芝士生蚝 扇贝 青口 带子 鱼 鱿鱼🦑 每样野我都要encore🤣 仲有呢个水冷面 真系好好食😋 细细碗钟意食既可以叫多碗.. 个面煮得烟韧有咬口 烧完肉热辣辣食一口冷面真系好正呀🤭 温泉蛋

饮品有3个大雪柜既选择😌

咁我地样样都想试下 都叫左几多架😆

仲有呢个水冷面
水冷面

温泉蛋捞紫菜饭😌
就好似韩国果只手握饭团咁 好味😋

食到最后好饱啦 但都要试一试佢既甜品 小巧可爱 细细件试下都唔错

真系最后啦🤭
雪糕柜都有唔少选择 烧完肉最后食返条雪条真系完美呀😍

特别一提 💛running烧本身以为系全部播韩国歌啦.. 点知入到去第一首就系姜b既歌🙊 之后都系播mirror既歌😍 作为小小镜粉真系听得好开心😆

Running烧食物质素好又多选择 员工服务态度又好 今晚既用餐好开心呢😇
水冷面