2015-05-12 3195 浏览
我细细个(只不过系中学的时候)已经听个呢个名啦!如果你. 或者你女朋友/心仪对象钟意粉红色. 你地又咁岩钟意食三文鱼. 咁就要试下红粉佳人啦 餐厅名都算改得几有心思呀.今次hungry cam同佢主人去左位于油麻地的红粉佳人. 地铁站行大概5-10分钟到.都算就脚.黎到食三文鱼的地方点可以唔叫三文鱼?!头盘系喜出望外. 暖暖的蒜蓉法包附上一碟三文鱼酱. 可以点面包.Caesar salad都好足料! 有蕃茹. 青瓜. 生菜. 面包糠. 仲有烟肉粒. 满足哂觉得食草好似好健康的你特别点左个泡沬烟三文鱼忌廉汤. 几特别因为乍看会以为系杯cappuccino. 少少咸.Hungry cam主人的朋友大食. 拣左个排餐. 有三文鱼排. 羊排. 同牛排. 牛排就一般般不过另外两款都算唔错㖞.至于hungry cam主人就拣左个锡纸焗蕃茄汁海鲜天使面. 侍应会系你面前㓥开条鱼 Haha讲笑系㓥开包住条鱼黎焗的锡纸咋. 三文鱼当然无排餐的咁大份.  正常份量啦但海鲜都几足料. 每款都有两份! 都系例牌的虾. 青口. 鱿鱼. 蟹柳. 另外店主都唔客气放埋红黄青椒仲有大大只蕃茄.最后点少得以甜品作结!
我细细个(只不过系中学的时候
)已经听个呢个名啦!

餐厅名都算改得几有心思呀.

黎到食三文鱼的地方点可以唔叫三文鱼?!

最后点少得以甜品作结! 有pancake可以拣唔同口味.