今次我嚟到中环嘅 Sam Fancy 酒吧,绝对系一个让你心花怒放嘅地方!🍹😍首先,让我黎一杯🍹「Bali bali cocktail」!呢杯令人目不转睛,好似置身于巴厘岛般!入口清新,有著淡淡嘅果香,令人心旷神怡!一口气就能感受到它带来嘅愉悦感觉,真系令人回味无穷!❤️🏝️然后,我又试咗一款🍹「Saturn cocktail」!呜哇!呢杯真系好特别!佢有嘅浓郁柑橘味同淡淡嘅鸡尾酒香,简直系天作之合!每一口都带来一种绝妙嘅平衡,真系叫人欲罢不能!😋🍊当然,唔可以错过佢哋嘅经典招牌菜啦!🍗「Buffalo wings」!脆皮外脆内嫩,肉质鲜美,再撒上香辣独特嘅酱汁,真系一绝!啖啖都系惊喜,无论系配啤酒定饮品,都绝对系完美组合!🔥🍻最后,我又试咗一款🥟「Fried pork dumplings」!外皮金黄酥脆,内里有满满嘅多汁猪肉馅,咬落去嘅口感简直爽到爆炸!再配上香浓嘅酱料,真系令人欲罢不能!每一口都系一个小小的惊喜!🤤🥢