2021-02-09 498 浏览
今日选择嚟依度食嘢,首先环境已经非常舒服,对住个海,而家仲要封咗出面沙滩,冇人,好正。有少少空间俾小朋友去玩沙, 大人有大人倾计,小朋友有小朋友玩,最正就系咁 。佢开十二点, 我搭正佢开门嘅时候去,啲人浸住嚟,好快就full house,所以我建议都系book咗位先嚟,如果唔系有可能会冇位。我嗌咗个roast chicken同埋个set lunch 。set lunch系mushroom cream soup, 主菜系 龙利柳薯菜。 首先讲咗𠮶个roasted chicken,肉质好鲜嫩 多汁, 佢个南瓜薯条真系值得一赞, 好新鲜,份量亦都啱啱好。觉得lunch set 味道一般,唔算话有啲咩惊喜。但系整体嚟讲感觉系好好,因为佢哋嘅职员服务态度好亲切,就唔同出面fine dining𠮶种 service太浮夸, 反而有一种距离感 ,佢哋行亲民路线,总言之成餐饭嘅感觉都系非常良好,一定会再返嚟食。
觉得lunch set 味道一般,唔算话有啲咩惊喜。
2021-02-09
庆祝纪念