2015-12-11 2736 浏览
今次特发黎食Mr steak嘅晚夜套餐,叫左个 surf and tuff,主菜有块牛扒同半边龙虾仔,朋友叫左三文鱼配龙虾,包前菜甜品,红白酒一杯,餐饮同餐汤 开餐前黎个scoop先,好好食好松软又香,佢个牛油好好食啊唔知出面有冇得买呢,我同朋友每人食左两个 红酒就普普通通嘅 house wine 前菜有个三文鱼沙律,好新鲜,三文鱼同菜都好食加埋佢个沙律汁,好开胃!仲有个系焗芝士海鲜,都唔错,个啲汁太多食到会有点济 个餐汤叫做干邑龙虾汤,入面真系有一粒虾嘅,好浓好有味 到个主菜上,都唔错卖相,侧面伴碟沙律都好好食,个龙虾鲜嫩,牛扒8成熟啱啱好。 到个甜品,系冇得拣嘅是日精选,芝士蛋糕,不嬲都知佢地甜品一般般,所以都冇乜期待,好彩当时已经食到好饱,食左两啖就埋单走左噜。
2015-12-10
早餐