2023-07-05
呢间Cafe比我既感觉好Chill好舒服😍 木造主题既环境加上滑浪板同单车🏄 感觉到店主好想营造一个海滩风好Chill既感觉💙 店内亦放有一部钢琴 书籍同埋Board Game🎹 食物就以轻食为主但系质素都好不错 好适合黎到放空一个上午饮杯咖啡☕️⭐️ Avocado and Salmon Bagel 🥯简单牛油果同三文鱼既配搭都好Fresh🥑 三文鱼用料新鲜🍣Bagel又唔会太硬⭐️ Pesto Chicken Panini 🍗鸡肉加上Pesto健康但香草味浓郁🌿配上热烘烘的Panini口感轻盈 💛⭐️ Dirty 🖤奶味同啡味嘅比例平衡得好好👍🏻 入口顺滑唔会太苦🍼⭐️ Orange Latte 🍊口味好独特🧡 系咖啡里面加添了一点清新既感觉😚⭐️ Banana Bread 🍌口感松软而且食到香蕉既香味💛 Homemade既感觉调味不会太甜🤪⭐️ Basque Cheesecake 🍰特别要大赞呢个Cheesecake唔会好似外面咁一股死甜🍭 中间做到Creamy既口感而且甜度适中🤩 不花巧但非常有惊喜
奶味同啡味嘅比例平衡得好好👍🏻 入口顺滑唔会太苦🍼
口味好独特🧡 系咖啡里面加添了一点清新既感觉😚