2019-01-19
这间餐厅既菜式很特别,fusion style, crossover左唔同国家既美食,西式为主再crossover东南亚既菜式!咸蛋大虾意大利饭味道好特别,加入咸蛋及意大利饭质地唔错,有点硬,感觉好正宗!咸蛋的份量适中,刚好用作点缀!虾似乎无咩虾味!自选pizza感觉好开心,可以自己拣,有好多款式,逐款计钱,都好特别!我拣左鳗鱼、肠仔、菠萝、风干火腿;芝士都可以自己拣,我拣左水牛芝士;酱料都可以自己拣。详见相片其实有自选雪糕,可惜佢漏左单!(因为自选雪糕在自选pizza既单相反面)但都幸运佢漏左单,因为这餐厅份量好大,2个人食唔晒!自问都好大食!pizza都食净5块!墨西哥蜜饯汁鸡翼,份量好多,有8只,好贴心,餐牌写明有8只,不过都系照叫左!不过鸡翼炸得太夸张!感觉好似kfc, 味道其实不错!如果唔系炸得咁劲会比较开心!饮品款式好多,但由于个日病,所以无叫!是间款式多既餐厅!值得一试!
咸蛋的份量适中,刚好用作点缀!虾似乎无咩虾味!
饮品款式好多,但由于个日病,所以无叫!
是间款式多既餐厅!值得一试!