2021-01-01
1. 果酱九宫格多士 $49有九款唔同味嘅果酱 款款都几清甜 虽然好似唔系好分到咩打咩 系得蓝莓酱酸左少少姐 但个多士都几大份几脆 难怪咁多人推介 可以满足食好多味嘅愿望2. Classic all day breakfast $79好传统嘅all day breakfast 系个多士可以拣酱 我地拣左玫瑰苹果 几特别 淡淡玫瑰嘅幽香同苹果蓉质地嘅酱 再加牛油 几好食 其他味道都ok 仲有好多菇食3. 日式果酱炸鸡 $59几特别嘅酱汁 酸酸甜甜几开胃 又唔会腻 鸡又炸到好香脆 十分推介4. 热桂花雪梨茶 $32入面真系有好多梨肉同桂花花瓣 真心足料 啲果肉几好食 热饮真系又甜又暖身Overall推介指数:4-4.5/5食物质数都中上而且特别 佢仲有啲果酱卖 如果我有心机日日整多士我都会买黎食嘅 只系铺头较细 要等下位同坐得唔算好舒服 所以有个0.5分走盏
1. 果酱九宫格多士 $49
3. 日式果酱炸鸡 $59