2013-02-27
滑蛋蕃茄烘包 Scrambled Egg & Tomato Bagel ($20)本身我系几钟意食Bagel,不过就未食过呢个Cute Size,一定要叫职员翻热佢,等车打芝士溶入会好食D,bagel 烟烟韧韧,都系原大版的质感;炒蛋翻热后都唔会干,都滑嘅;另有一片与Bagel同大的蕃茄,点嫌太薄喇。不过以$20买个食咗好似冇食过野咁,又唔突出就觉得太唔抵咯!!印度烤鸡黑麦米兰包 Tandoori Chicken Rye Milano ($38)今次冇叫职员翻热而系冻食嘅,黑麦面包就冇乜麦味少少韧,一般啦,不过我钟意食麦包就都可接受啦;而鸡肉又真系用印度香料腌㖞,虽然鸡肉干干的,不过确有印度香料食落系几惹味嘅,都唔错噃,相信翻热了会好食D;配料有青瓜、蕃茄干同水牛芝士,都系普通野啦,还好喇。烟三文鱼忌廉芝士米兰包 Smoked Salmon & Cream Cheese Milano ($38)呢个用咗燕麦包,记得叫职员翻热,脆脆的有麦味好食!不来青瓜片同烟三文鱼都几夹,烟三文鱼份量大大件份量都唔少㖞,呢个反而觉得最好食同抵食吖,食完真系好饱!
呢个用咗燕麦包,记得叫职员翻热,脆脆的有麦味好食!