铜锣湾登龙街好多好野食,行左一转最后拣左Steakbar,有牛扒有小食又有酒饮。系店员介唔下拣左比较受欢迎的吉列牛set!🔸吉列炸牛扒🐮套餐包左前菜、沙律同饭,卖相都唔错。前菜系腌酸萝卜,酸酸地好开胃!店员教吉列牛每边烧30秒左右就差唔多,一开始落左牛油,所以之后一路烧都好香牛油味😍牛肉质感软淋,无筋,外面的炸浆唔会好厚,有外脆内软的感觉!仲可以点烧汁或者盐调一调味送饭食一流,饭上面有饭素,好日式🤣另外加左份鸭肝,细细件,不过油脂感十足!🔸芝士粉薯条🍟🔸蜜糖蒜香鸡翼 叫多两个小食,一路食一路倾吓计,薯条系粗薯条,如果再多啲芝士粉就更正!📍#SteakBar (#铜锣湾美食)铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎吃是真爱❤️ @eatistruelove.hk 🌟

🔸吉列炸牛扒🐮
套餐包左前菜、沙律同饭,卖相都唔错。

🔸芝士粉薯条🍟
🔸蜜糖蒜香鸡翼

📍#SteakBar (#铜锣湾美食)
铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎