餐厅: FUMI
资讯:

今次嚟到食Sunday brunch时段系12-3点,All you can eat brunch!! 前两日喺网上订座,俾左每位200蚊嘅deposit ,网上订座仲送刺身&甜品我地准时12点入座,店员细心讲解餐牌仲马上帮我地下单,每样都要小小试下前菜都好好食杂锦野菜沙律蟹籽青瓜沙律日式烤牛肉配柚子汁蕃茄鸡蛋沙律呢个就系网上订座送嘅虾🦐 好鲜甜 好大只 仲好多膏呀!日本直送刺身全五款油甘鱼、甜虾、三送鱼、带子、吞拿鱼全部都好鲜有比较之下就觉得吞拿鱼略为逊色左小小另一样我最期待嘅野就系雪场蟹脚任食!高质的!寿司size啱啱好 唔会话太多饭太饱加州卷、鳗鱼牛油果卷Fumi素菜卷、辛香杂锦刺身太卷烧物出色盐烧宫崎鸡翼、豚肉牛油粟米、京都迷你甜青椒炸物都唔错天妇罗🍤海虾、野菜两款其实仲有炸鸡,不过我就觉得炸鸡麻麻地喇😛以上所有野都系可以任叫encore❤️❤️跟住到主菜六选一我地拣左银鳕鱼味噌烧A4宫崎和牛冰见乌冬最后系甜品盘好完满嘅一个Brunch呀不过饮品嘅package我就觉得唔系好抵喇3小时用餐时间,绝对足够慢慢享受
今次嚟到食Sunday brunch
时段系12-3点,
All you can eat brunch!!

前两日喺网上订座,俾左每位200蚊嘅deposit ,
网上订座仲送刺身&甜品

我地准时12点入座,店员细心讲解餐牌

仲马上帮我地下单,每样都要小小试下

前菜都好好食

杂锦野菜沙律
蟹籽青瓜沙律
日式烤牛肉配柚子汁

蕃茄鸡蛋沙律

呢个就系网上订座送嘅虾🦐
好鲜甜 好大只 仲好多膏呀!

日本直送刺身
全五款
油甘鱼、甜虾、三送鱼、带子、吞拿鱼
全部都好鲜
有比较之下就觉得吞拿鱼略为逊色左小小

另一样我最期待嘅野就系雪场蟹脚任食!

高质的!

寿司size啱啱好 唔会话太多饭太饱

加州卷、鳗鱼牛油果卷
Fumi素菜卷、辛香杂锦刺身太卷

烧物出色

盐烧宫崎鸡翼、豚肉
牛油粟米、京都迷你甜青椒

炸物都唔错

天妇罗🍤海虾、野菜两款

其实仲有炸鸡,不过我就觉得炸鸡麻麻地喇😛

以上所有野都系可以任叫
encore❤️❤️