2022-08-29
喺中环呢个地段要揾一间平又好食嘅餐厅都唔容易,好好彩无意之中揾到呢间burger,行过见到佢嘅门口几特别俾佢吸引咗,见好耐冇食burger就一于试下。平时唔系成日食burger,呢间餐厅系暂时食过最好食嘅一间😍我哋点咗个经典汉堡配鸡肉沙律同埋鸭肝牛肉汉堡配薯条+2杯Coke Zero。喺楼下点完餐就可以上楼上慢慢坐低等拿,呢度嘅装饰真系几特别,攞餐亦都好搞鬼,整好店员就会喇叭开咪叫你落去攞🤣经典汉堡加鸡肉沙律汉堡影落去好似好细个咁,但系食落其实超大个劲足料。个包一咬落去就劲Juicy好fresh,牛肉整得好好,好结实同埋真系重牛味。包底唔会太硬,软软地配埋配料好香,卖相同味道都好高质。加配既鸡肉沙律亦都有成五六块鸡,系满足食肉兽既一餐🤣鸭肝牛肉汉堡加薯条第一次食鸭肝,味道都几香浓几特别,配埋牛肉又几match🫶入面有两块鸭肝,可以两个人分一个汉堡黎食啱啱好🤤两款汉堡如果真系隔硬要二选一既话会拣呢个🙆♀️薯条好脆口表面仲有一粒粒颗粒感,食落唔会好油腻腻,点埋茄汁酱好味🤤特别想一提佢嘅汽水,唔系就咁比一罐就算数,而系好有心咁整做一杯再加冰,所以就算系Coke Zero都好够气好冰凉啱晒夏天
经典汉堡加鸡肉沙律
鸭肝牛肉汉堡加薯条
特别想一提佢嘅汽水,唔系就咁比一罐就算数,而系好有心咁整做一杯再加冰,所以就算系Coke Zero都好够气好冰凉啱晒夏天饮💦
绝对会再返兜既burger店🍔💟