2017-03-28 3534 浏览
星期一同女仔朋友去左呢间隐世砖屋食晚餐!一入到去既感觉系好黑...好黑...但气氛好好!大部分系non-local.见到有个All Veg Menu for 2 people $350, 即刻叫左!=Peruvian=呢个好fresh,  个source 有好多水果好多料。入面有apple,  radish,  avocado,  red  onion and cherry  tomatoes=Watermelon Salad=呢个有少少辣=Mexican Style Street Corn=甜甜既粟米上面有一层cheese=Veg Taco=入面有南瓜,甜甜地=Chilli-Spiked  Chocolate  Cake=非一般既朱古力心太软。朱古力汁有少少辣,有少少怪。但整体系唔错既!总括黎讲,食物质素唔错。环境系嘈d (背景音乐加客人既高谈阔论),不过好适合一大班癫丧既朋友。不错既晚餐体验!
星期一同女仔朋友去左呢间隐世砖屋食晚餐!

=Peruvian=
Mexican  Style  Street  Corn
=Veg Taco=
入面有南瓜,甜甜地
  Veg  Taco

不错既晚餐体验!
Peruvian
Mexican  Style  Street  Corn