2018-01-05
enjoy 既意思就系 to get pleasure from something....今次介绍既呢间餐厅都非常有特色。先讲装修,带点中国风,应该系老板钟意对联﹑水墨昼呀写下大字咁,都几特别。地方干净企理。卡位够大够空间。野食多到讲唔晒。大把得选择。(呢度只系一部份餐牌)西餐既头盘当然要有沙律啦。我地贪心少少胃口大一点点所以除左点凯撒沙律之外再加$30配上风干火腿。火腿有点咸得滞,夹埋菜一齐食就最fit。再配上甜红萝卜既西汤⋯(无记错应该系每日都唔同口味既餐汤,希望大家都有惊喜啦)我谂大家见到佢真系唔会出奇。系我食评入面大大话话乳猪真系出现左不止五次。因为本人男朋友实在太太太太喜欢食乳猪😂 $248 惊喜既价钱同惊人既味道。以我食乳猪既经验黎讲,呢度配以蔬菜洋葱蕃茄系几有趣既组合。10分满分我比8分。果2分系失在乳猪肉可以更嫩更好咬!以我男朋友专食油脂炸物既性格薯条系一定会出现架⋯😅呢度既自家整薯条就好岩佢,条条都咁粗。very good ar !即叫即炸真系唔系讲玩。最后以一杯爽既菠萝汁作结尾。建议大家叫野饮可以拣酸野,等食完咁多重口味野既自己得到舒缓。呢度菠萝汁唔错架!都系加$
今次介绍既呢间餐厅都非常有特色。
地方干净企理。卡位够大够空间。 野食多到讲唔晒。大把得选择。(呢度只系一部份餐牌)
再配上甜红萝卜既西汤⋯
(无记错应该系每日都唔同口味既餐汤,希望大家都有惊喜啦)
$248 惊喜既价钱同惊人既味道。
最后以一杯爽既菠萝汁作结尾。
建议大家叫野饮可以拣酸野,等食完咁多重口味野既自己得到舒缓。呢度菠萝汁唔错架!都系加$5