2023-09-11 1382 浏览
呢间印度嘢系我试过咁多间印度嘢入面最钟意食嘅,每次去都好多外国人。嘢食质素超好,热辣辣,性价比又超高,卖相唔错😌店员都系印度人,人均消费150元左右。每次去我哋必食几度菜。Masala papad作为前菜,入面我最钟意嘅蕃茄洋葱仲有青瓜。仲有好多唔同嘅酱料配搭。之后仲会食我最钟意嘅lamb knee masala (full of Indian taste) , 然后仲最钟意食Korma chicken叫extra sweet哈哈😆加埋garlic naan 同杯mango lassi好好饮!又唔会太甜😉唯独系可能气氛环境都系大众化路线,舒适但系唔算好高级,不过俾人有种冇压力嘅感觉。仲有揸车停车系难揾啲🤭

Papad
Korma  chicken