呢间中环满有Traditional 日本居酒屋既气氛,又可以著住浴衣打卡影相又系一个FF自己去左旅行既小小空间了。野食同service带出既气氛真系做足到同只身去到日本当地既居酒屋一样。在此highlight 返我最一般最爱吃既:鳕鱼白子既口感系一种摆入口即溶既FEEL (如果是鱼生咁食), 而餐厅严选系北海道顶级既鳕鱼白子, 加左酸汁好醒神开胃, 一试难忘, so bizarre!樱花虾炸豆腐🍤🌸先将樱花虾下油锅炒香,纯净天然的日本豆腐口感- 所以炸得唔太干or 油,最重要系不失豆腐既又软又滑既口感浜烧日本岩蚝 配素面「浜烧」意指即捕即烧的原始风味,新鲜的日本岩蚝,没有添加任何调味料,只有清汤及日本高汤作轻烤- 所以好juicy, 所以甚至系熟食既日本蚝,我都照单全收!!
在此highlight 返我最一般最爱吃既:
樱花虾炸豆腐🍤🌸