招聘中
月薪
餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2021-04-06 144 浏览
男朋友为生日而拣既黄店星期日夜晚 都几full台与台之间既距离好近所以如果想静静地倾下计就唔系好岩因为唔系好饿所以净系叫左一个餐+小食走既系浓郁路线但佢浓郁得黎又无蘑菇粒所以感觉似酱汁多过汤😂用黎点餐包几好💯但净饮就有d怪😂餐包有三款 味道一般觉得呢个价位既餐厅黎讲都叫做几有诚意❤️同样诚意十足既沙律本身睇menu对佢无乜兴趣但个presentation唔差 味道都好食❤️睇个样就知唔系急冻现成货田螺都大只 香草味都浓但败笔系个薯蓉餐厅有心思用左芝士烟肉味既薯蓉🙈但因为咁 反而搞到成件事太咸啦如果换返普通薯蓉 就perfect❤️比佢个份量吓亲薯条炸得够脆口 摆左好耐都仲脆两个人食真系搞唔掂建议一班人share先好叫😆main就有d失望块扒好薄 叫左medium有d overcooked所以食落无咩肉汁同埋个汁食落有d似茶记🙈😔意大利餐厅(?)黎讲有红豆冰成件事好搞笑😂😂椰汁味好浓❤️但系唔知大家有无留意度间餐厅系无粗饮管提供所以只可以杯红豆蓉食😔总结黎讲间铺大部分既野食都唔错睇得出系有诚意去整 唔系hea你既❤️但有样唔好就系张台好细同埋上菜劲快职员见到你成张台都系野食都会照摆落黎🙈变左d碟摆
男朋友为生日而拣既黄店

比佢个份量吓亲
薯条炸得够脆口 摆左好耐都仲脆
两个人食真系搞唔掂
建议一班人share先好叫😆
晚市套餐 (西冷牛扒)

main就有d失望
块扒好薄 叫左medium有d overcooked
所以食落无咩肉汁
同埋个汁食落有d似茶记🙈😔
椰汁红豆冰(跟餐)

意大利餐厅(?)黎讲有红豆冰
成件事好搞笑😂😂