2021-07-17
呢间中东野bookmark左好耐 有日同 @fuudjai 误打误撞黎左食😆质素okay 都好食呀但要讲比佢更出色既中东菜都仲有好多啦😆🍴𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 $𝟏𝟔𝟖 𝐩𝐩.💛𝐇𝐮𝐦𝐦𝐮𝐬 &🍆𝐁𝐚𝐛𝐚 𝐆𝐡𝐚𝐧𝐨𝐮𝐬𝐡放系碟边份量有d少😢(但我地refill左 超好的!🤪)hummus好smooth 系我食过最流质既 但都好好食!!😳❤️要refill🤪baba ghanoush都做得好岩我口味 冇蒜味👌🏻😚一丝丝茄子口感🤩另外当然有𝐏𝐢𝐭𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝🫓暖暖地好松软 中间空气感重 食落唔太饱济😚🐓𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡 𝐓𝐚𝐨𝐮𝐤/ 🐑𝐋𝐚𝐦𝐛 𝐊𝐚𝐟𝐭𝐚主菜拣左鸡肉同免治羊肉串 味道酸酸咸咸~ 冇咩惊喜但好食既!👌🏻😆分别配饭同salad 觉得拣饭开心d🤣salad好多我好憎既radish小萝卜好难食😫🍰𝐎𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐑𝐨𝐬𝐞 𝐂𝐚𝐤𝐞 +$𝟐𝟖甜甜的pound cake😋口感湿润 实在而软熟👍🏻上面系玫瑰味既icing 食到最后会太甜要飞开佢食😂🙈
🍴𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 $𝟏𝟔𝟖 𝐩𝐩.
💛𝐇𝐮𝐦𝐦𝐮𝐬 &🍆𝐁𝐚𝐛𝐚 𝐆𝐡𝐚𝐧𝐨𝐮𝐬𝐡
🐓𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡 𝐓𝐚𝐨𝐮𝐤/ 🐑𝐋𝐚𝐦𝐛 𝐊𝐚𝐟𝐭𝐚