2007-04-02 13 浏览
一埋位就serve左3杯热水﹐GOOD!!!叫了个$68 set lunch 咖喱吉列猪扒抄饭配日本带子有餐汤/chicken salad; 我拣左汤﹐是日例汤系周打海鲜汤。汤麻麻喇~ 我无期望所以无失望! main course 上﹐哗\0/ 猪扒个样好似几嫩口㖞!! 然后呢个蛋炒饭系带微咖喱香(应用curry powder炒过!!) Curry sauce淋左系碟再放pork chop系上面﹐再用另一个小小既bowl载起extra curry sauce, 鬼死咁细心。入正题﹐个猪扒够香脆又够淋又唔太油。当然食吉列紧系去Tonkichi﹐但哩到绝对exceeded my expectation! 个带子不值一提...餐饮拣coffe﹐served with cream...个cream yummy差D唔记得个主角!! Coffee唔错﹐几香再配cream﹐好味﹔温度适中再热D就仲好。dessert 有好多flavours雪糕可供选择﹔我拣芝麻。够香再配上waffle = 超肥仔同满足^^^既我。妈妈叫左个vegetarian spaghetti + spinach pizza。sp
一埋位就serve左3杯热水﹐GOOD!!!
个带子不值一提...
spaghetti个taste好好﹐少少酸好开胃似无肉既"拿破轮"意粉。菜同粉都无overcooked但意粉可以再韧少少但可能有D客会唔惯。
spinach pizza个base系特厚多士﹔外脆内软+好多好多onion同波菜!! 淡左少少﹐再加黑椒就ok喇。个pizza配green salad + wedges!!
朋友叫左个素菜焗饭﹐麻麻喇地﹐佢要加ketchup食。

假如你系vegetarian,哩度系一个不错既choice! 环景pleasant, service 唔系5*但绝对系可以。佢地仲有好多甜品架!!! 个banana apple crunch + icecream好食
到晕!!!! 仲有好多waffles and crepes 既甜点﹐D相on the menu影得好吸引!!

我一定会再去试多D其他野!!