2016-01-14
《💫云集世界各地的pancake店 - Paddington House of Pancakes》其实呢间pancake店已经系第四次帮衬了!不过之前飞云仲未出世啦😂!头三次都系下午茶时段,比我嘅印象都系一样,好多不同国家的pancakes选择,价钱唔平,好慢,但好好味😍!哈哈哈!早两日中午有野做出开去,横掂系𠮶头揾紧嘢食又见入面无人又唔赶时间就入去 (中午12点,学生同返工人士都未放lunch),但入到去系真系人影都无只,系连员工都无个😰!坐左5分钟终于有员工出现比餐牌🤗 Set Lunch 价钱比起其他时段真系抵食好多😌!我点了一个$74的🌯尼斯薄饼 (Nice Crepe), 超多料:🍗鸡排,烟肉,蘑菇,鲜虾,芝士!原本仲有菠萝🍍,但飞云妈超憎菠萝所以唔要)呢个set lunch 跟一杯$34或以下饮品🍹。 饮品好多选择,因为餐牌入面嘅嘢饮大部份都系$34或以下☕️。另外再点了一个三文鱼waffle set lunch, 好似都系咁上下价钱。 结论系食物依然好好味,非常足料👍🏻!但速度依然非常慢🐢,赶时间就千万唔好搏!但唔赶又想同朋友hea下都系一个唔错既选择。地点
结论系食物依然好好味,非常足料👍🏻!但速度依然非常慢🐢,赶时间就千万唔好搏!但唔赶又想同朋友hea下都系一个唔错既选择。地点系白马行雅明商场对面条巷(🎈Roxy旁转入去)。