2010-12-28
之前BOOK左位12点, 结果迟到12:10才到, 好彩冇人. HAHA....所以即刻有位.枱面有樽水. 好彩问清楚, 先知原来有FREE WATER(仲要系热的), 唔使俾钱开樽水饮.因为朝早食左BREAKFAST BUFFET, 所以唔多肚饿.上食物前一人一个猪仔包(FREE) 好食. 热又脆, 真系好食. 但食完饱左一半6个人叫左5样野:烧乳鸽2只: 最唔好食. 唔知系唔够入味, 定系佢地既特色. 我觉得唔够味. 但碟底有好多深色既汁(但D汁都系冇咩味, 唔多识形容, 因为色似豉油但有豉油味, 又唔够咸味, 但又有DD柠檬味, 奇奇怪怪). 但食得出只乳鸽系新鲜的, 因冇雪味. 唔通专登唔整0甘咸等你食到原味?非洲鸡(少辣): 好食. 好香. SIZE 大乳鸽少少. D肉好滑. 唔会鞋. 虽然我唔食辣, 但我都觉得辣得好食. 个汁爸爸用来点个猪仔包清碟!煏牛利: 一碟得3片. 但系好食. 好林, 好入味. 个汁又好味. 最衰自己一早食晒个包啦. 用来点汁就正了!焗骨饭: 猪扒好得,香松软滑! 个饭我个人就唔钟意了. 因为个饭焗得太劲, 硬晒, 食到CLOCK CLOCK 声.
6个人叫左5样野:
葡汁焗时蔬: 一般. 没有特别.
埋单MOP722. 只乳鸽太贵了. 要差唔多MOP120只.下次可以唔叫乳鸽.