2024-07-24
喺澳门利澳酒店嘅大堂酒廊有间靓靓泡芙店🔥。店面侧边设有座位,啱晒嚟呢度坐吓,享受下午茶时光☀️。.🥭热情果芝士芒芒泡芙($28)热情果嘅酸甜味,配埋芒果嘅果香,系好夹嘅热带水果组合👅!酸甜味道嘅忌廉,配埋泡芙好满足。.🌹红茶荔枝玫瑰泡芙($28)荔枝本身味道香甜,配埋清香嘅红茶同埋玫瑰香味,令到泡芙嘅味道有种淡雅感觉🎐。.🧀焦糖海盐芝士泡芙($28)超浓郁!可以配埋焦糖味道甜甜咸咸,好丰富😆。再加上忌廉芝士嘅浓郁感,味道香浓邪恶。.🍵茉莉奶白抹茶泡芙($28)抹茶嘅味道浓浓香香,成个口腔都充满着抹茶香😝。配埋茉莉奶白,令到感觉更加丰富。.🫖KAKU 典雅二人下午茶($238)啱晒嚟呢度坐吓、打吓卡,套餐包括:🫐椰香蓝莓果冻杯☕️怡保白咖啡可可慕丝🍋柠檬车露蛋糕💕时令四色迷你泡芙🍳鹌鹑蛋照烧牛肉牛角包🥐芝士蟹柳牛角包🍓三色水果杯🥤茶饮/咖啡两杯.☀️夏日水果茶($52)用嘅茶具都好精致、好fancy😍。一路饮,里面浸住嘅生果就慢慢飘出果香,越饮越香甜🍊。
🥭热情果芝士芒芒泡芙($28)
🌹红茶荔枝玫瑰泡芙($28)
🧀焦糖海盐芝士泡芙($28)
🍵茉莉奶白抹茶泡芙($28)
🫖KAKU 典雅二人下午茶($238)
啱晒嚟呢度坐吓、打吓卡,套餐包括:
🫐椰香蓝莓果冻杯
☕️怡保白咖啡可可慕丝
🍋柠檬车露蛋糕
💕时令四色迷你泡芙
🍳鹌鹑蛋照烧牛肉牛角包
🥐芝士蟹柳牛角包
🍓三色水果杯
🥤茶饮/咖啡两杯
☀️夏日水果茶($52)