2018-08-01
暹逻象泰国菜 十六浦果头个场都坐得好闷,佢哋有乐队响度唱歌表演,感觉上有啲麒麟怪怪,如果谂住正整地倾吓计嘅话可能要留返下一场食甜品揾个比较适合嘅地方了今晚帮我地负责落单同埋上菜嘅𠮶位女侍应好似系南亚嘅,但系啲广东话好流利,非常有礼貌,特别要求都跟得好足通菜5抵食 78蚊得好少。。。味道好粉丝煲好食,调味刚刚好,不会太干 ~ 质感如丝质般顺滑 (系咪好似买洗头水广告?)由于我唔识猪肉,佢本身系肉垂猪肉,都顺应客人嘅意思,免费改鸡肉值得一赞!泰式烧牛肉(半生熟)超级有惊喜!虽然望落去成碟生勾勾 我明白食尚对于一众食家来讲好重要,但有时真系食物不可我明白卖相对于一众食家来讲好重要,但有时真系未落筷子之前有少少怀疑使唔使同侍应讲一声唔够胆食,点知放一旧落口,超级正!咬一口Tender,低脂肪嘅牛肉,实在有令人将一切烦恼抛诸脑后嘅效果~~ 性价比极高,睇吓上面碟菜已经要$78 ,呢条牛肉只需要$98 🤤😍 份量感觉上应该都有八安士左右沙嗲串烧就无乜特别 味道唔错,值得一赞嘅系成串牛都揾唔到脂肪,用瘦肉位置😋 最适合我呢啲又怕肥又要食嘅✌️🤤😂饮品方面我哋两个都叫咗泰式奶茶,普通啦,叫咗小糖小冰之后
通菜5抵食 78蚊得好少。。。味道好
粉丝煲好食,调味刚刚好,不会太干 ~
质感如丝质般顺滑 (系咪好似买洗头水广告?)
泰式烧牛肉(半生熟)超级有惊喜!
虽然望落去成碟生勾勾
我明白食尚对于一众食家来讲好重要,但有时真系食物不可我明白卖相对于一众食家来讲好重要,但有时真系[食物不可貌相]
最适合我呢啲又怕肥又要食嘅✌️🤤😂
饮品方面我哋两个都叫咗泰式奶茶,普通啦,叫咗小糖小冰之后感觉甜度刚刚好
最后我哋食唔晒,要打包三串串烧同埋小小粉丝
两位埋单4百有找 ~