2018-10-29 324 浏览
去完大三巴,行返落黎,见呢间店咁多人排队,又有啲口痕,犹豫左一阵就同朋友去左排队。排左起码半个钟,条街蟑螂又多又大只,走黎走去其实排我前面既都系十个人到,唔知点解咁慢,跟住忍唔住走上前望下发生咩事。行到去前面,见到未煮既响聆上面痴住几只虫,卫生好差,又有乌蝇,入面有3-4个店员,但手脚非常之慢,系到搅下牛杂个煲,到啲人落order既时候要系个煲揾返个岩既内脏出黎,问题系一样野要揾起码两次,唔怪得咁慢!本来都唔想食,但见排左咁耐又差唔多到我地就照排啦,佢有大、中、细,最后叫左细既过下瘾算。正当我俾钱既时候先发现要系隔离买飞俾钱再排队买....心谂大获,唔系挂。好彩个店员都肯俾我照order。细既就有牛筋、牛肚、牛蒡、牛肺,萝卜,都多既,但煮得太淋喇,咩口感都冇,同埋个辣一啲都唔香,辣到苦果只,食唔到其他味。一定冇下次!都唔明点解一条街开到三间

排左起码半个钟,条街蟑螂又多又大只,走黎走去

一定冇下次!都唔明点解一条街开到三间