2021-10-03 359 浏览
Update下啦,无理由转左嘢,吾update下嘅,仲要系好嘢,有心思,食物又好嘅咖啡店嘅。经过几次都上入去,由出面望入去,好有格调的cafe ,同埋都多人㗎,枱枱都叫到满满的食物。先来一杯姜片咖啡,如你喜欢姜又喜欢咖啡,呢杯一定要点,可能令你吾止饮一杯tim,呢度嘅咖啡除了平常见的,仲有好多特别的咖啡,难得尼到,谂吾到咩理由,吾点一杯特别的味道鲭鱼泡饭,味道浓郁,尤其如我图中所见,侧面有一小碗嘅物料,少酸少辣,不得了影底左餐牌嘅资料,不过点都想讲下呢个樽仔面,佢俾你自由配料,我见大部份每枱,最少一位都叫左,我,一个人,又点样食得到甘多嘢呢~留番下一次尼,再点佢,,,你地多人嘅,都试下吧,借着咖啡同埋泡饭嘅味道,,相信樽仔面,都系有保证嘅。店内有一小角落,都有小许咖啡产品,一看无妨

店内有一小角落,都有小许咖啡产品,一看无妨

2021-07-04