2020-10-22 851 浏览
夜晚经过无数次见有不少人食饭,又从来未试过阿根廷菜,于是就决定系佢啦!位置唔系旺区又唔算太偏,近官也街附近的。晚餐时间有种烛光晚餐feeling,适合约会聚餐既一间餐厅,不过睇menu个阵差啲要开闪光灯😂😂。位置唔算好多,有约的记得提早订位!.是日餐点:Striploin ($488)Provolletta Cheese (108)Chicken Wing ($68).店家提供餐前面包,另外跟特制酸辣汁,同时我叫左款烤芝士加埋食,烤芝士热到融化,配上面包真系几邪恶,呢款芝士几香浓,不过呢个烤芝士要同时间竞赛,要非常超级快食完😂,最佳享用时间一分钟内,拉丝放上脆面包😍,三分钟内都勉强整得起,因为芝士冻左就变得无咁好味。.店员会先将成块扒上枱比你望下,问你需唔需要影下相,之后会拎番埋去切开。肉生熟程度刚好,表面烤到香口,内里又够juicy,肉仲要粉色😍,但又唔会有血汁。半肥瘦肉食落又唔会太腻,成块扒算系唔错,连埋旁边薯仔够晒饱。至于个鸡翼烤到够香口,肉质又嫩。.整体来讲好评度高,食物环境唔错,虽然系预期想像咁惊喜,但绝对有下次。_⭐️ 需加一服务费
是日餐点:
Striploin ($488)

Provolletta Cheese (108)

Chicken Wing ($68)

_
⭐️ 需加一服务费