2015-04-20 2254 浏览
澳门唔大食肆唔多, openrice又未必咁多人写, 所以几个食谱都系我其实我系几欣赏呢间铺, 食物, 价钱, 质素系做得几好所以今次妹妹和友人来澳门玩我食过都要带她们来食今次来到因为外边下雨, 其实地方变得湿了, 又多人叫左主食, 又叫甜品要职员一次过换晒d 碟同刀叉, 职员都面不改容, 仲话无所谓落单的男职员, 劲有礼貎, 唔该前唔该后第一次不是坐梳化位, 所以影到餐厅的墙~好la~入正题, 先讲饮品其实3个人, 叫左3杯, 多左果杯系冲错, 但职员话送俾我地饮有第一杯系menu 第一行的(忘了叫咩名)第二杯系甜橙, 隔离果杯系冲错, 试左味似沙冰, 但味道麻麻, 无问侍应呢杯系咩来最后一杯系我的特浓棉花糖朱古力, 点样特浓, 系因为加左朱古力酱, 所以唔够浓, 搅均晒就一定好浓, 棉花糖系装饰, 对饮品没影响主食叫3样, 意粉系$48 左右, 简单的, 但几好味仲有就系packake 汉堡, 同埋薯条薯角甜品就系promo 的绿茶味pancake绿茶的味, 令到呢个甜品食多了都唔漏~~好正呀!食左咁多野, 其实都几饱~但每人都系$150~抵食!!!妹妹食完话下次来澳门要再来呢间食
其实我系几欣赏呢间铺, 食物, 价钱, 质素系做得几好
所以今次妹妹和友人来澳门玩
我食过都要带她们来食

今次来到因为外边下雨, 其实地方变得湿了, 又多人
叫左主食, 又叫甜品
落单的男职员, 劲有礼貎, 唔该前唔该后

第一次不是坐梳化位, 所以影到餐厅的墙~
好la~入正题, 先讲饮品
有第一杯系menu 第一行的(忘了叫咩名)
主食叫3样, 意粉系$48 左右, 简单的, 但几好味
仲有就系packake 汉堡, 同埋薯条薯角
甜品就系promo 的绿茶味pancake
绿茶的味, 令到呢个甜品食多了都唔漏~~好正呀!
食左咁多野, 其实都几饱~但每人都系$150~
抵食!!!

妹妹食完话下次来澳门要再来呢间食过~

2015-04-11