由细细个已经不断比人洗脑话去澳门紧系要食葡国菜😂🇵🇹葡景轩Alma 有灵魂嘅意思,我觉得绝对配得上呢个词语🥳整个用餐体验完全感受到餐厅嘅热情同细心🥹第一次会有人开埋湿纸巾比我抹手,呢一下细心度真系要比100分😆⭐餐包牛油系用咗蒜泥欧洲芹菜混合而成,同微温脆口嘅餐包好匹配~而头盘嘅马介休球每粒都可以食到一丝丝嘅鱼肉,非常鲜味,令人食唔停口🤤葡式烧香肠令成个用餐体验提升😆侍应系我地面前将香肠彻底烧一遍,目的系希望将香肠嘅油分逼出,食落去嘅时候更有口感。然后侍应会将香肠切片再摆碟,每一片香肠都食得出好有油香,有劲丰富嘅口感。🤤⭐主菜⭐安格斯肉眼扒配炸番薯条好耐冇食过咁高质嘅牛扒喇😍上菜嘅时候已经好细心咁切好一件件俾我哋方便享用,而佢五成熟嘅熟度亦都拿捏得恰当好处,外层焦香,内里松软。⭐脆乳猪件拼炸薯条系我食过最好食嘅脆乳猪,皮脆肉嫩唔需要再加上额外嘅酱汁都已经好够风味😆⭐甜品:脆皮焦糖布丁原来葡式整法系会有D似我地平时食嘅焦糖炖蛋~不过呢个布丁就比较厚实,而表面都散发好浓厚嘅酒香🤤最后,店员仲送左几粒自家制葡国糖请我地食~
由细细个已经不断比人洗脑话去澳门紧系要食葡国菜😂

⭐主菜
⭐安格斯肉眼扒配炸番薯条

⭐脆乳猪件拼炸薯条

⭐甜品:脆皮焦糖布丁

最后,店员仲送左几粒自家制葡国糖请我地食~