食完正餐之后梗系要填饱埋个甜品胃啦🤤黎到Lemoncello门口,望入去都感受到阵阵异国风情,装修好有心思☺最印象深刻嘅系雪糕转盘~入面种种唔同口味嘅雪糕令人眼花缭乱,心大心细🌈拣味嘅时候到喇~本来想试试佢嘅招牌柠檬车露味,但店员提醒味道较酸,我地又唔太钟意食酸野🙊所以最后都系嗌左平时雪糕店都有嘅豆腐味同薄荷朱古力味❤我地选择堂食,铺面嘅凳枱都好阔落,不过枱面就有少少污糟喇🙈望望周围,原来Lemoncello仲有为客人提供wifi😛啱晒我地呢啲旅客ah~~~雪糕味道方面,豆腐味几清香,薄荷朱古力味好清新,好够薄荷味👍🏿👍🏿整体而言,除左卫生(枱面清洁)方面,员工态度同雪糕味道都颇好,值得一试!😁
2016-12-31
下午茶