同老婆庆祝生日嘅澳门之旅,之前连续两年住君悦食君悦自助餐,今年想试下其他就订左永利皇宫,顺便选埋咖啡苑嘅自助晚餐,环境好 奢华,服务员好好礼貌,由于提早预订,可以安排到窗边位置,之前食开君悦有即叫即煮海鲜,不过哩到就冇。哩到就有君悦冇嘅生蚝,不过size偏细,但味道几好唔会太咸几新鲜,冷盘海鲜仲有两样几好嘅海虾同埋龙虾,沙律有几款好有特色嘅,出面自助餐好少见到,哩到刺身区就唔会有师傅响到,而系切好一盘盘比你夹,最惊喜系有三文鱼子,热食虽然选择唔多,但我试晒全部都几好,惊喜位系有乳猪仔食,甜品款式好多,唔太甜,细细件,唔会令你好快饱,等你可以食多几款。值得一赞嘅系服务员个个态度亲切友善,会留意到食客有咩需要提供协助,我每次出去拎食物随意放低条餐巾,番到黎,次次都折番好靓好似未用过咁。