2023-11-06
黎到澳门,唔系唔入赌场呀?🤑入赌场之前紧系要食赢到粥,除左好意头,野食都相当唔错👅👅👅餐厅位于澳门半岛个边,下午五点先开门,去之前记得预约呀☝🏽(可以WhatsApp booking☎️)今次又系得我地两个人去食,所以只系叫左四样𩠌!🌟招牌卜卜蚬‼️一定要食‼️汤底加左大量蒜蓉,蚬嘅数量都好多,而且质素好高,食晒成盘都冇食到一粒沙👍🏼👍🏼食完蚬仲可以打边炉添…🍲🌟椒盐粟米第一次听呢个名,心谂会唔会中伏?但食过先知有几咁出色🔥原来椒盐同粟米可以咁夹😍男朋友一食就停唔到口🤭🌟Wasabi 手撕鸡份量十足,好重wasabi味..差唔多每一啖食落去都会流眼水🥲鸡肉配搭左切左丝嘅芋片,咬落去每一啖都好脆,同一般香港食嘅手撕鸡好唔同👀🌟椒盐芋片芋片好脆口,份量都多,但感觉上同椒盐唔多夹…不过中意芋片嘅朋友仔都不妨试下😋总结而言,食物嘅质素高,而且价钱合理,值得推介比大家🙌🏻🙌🏻🙌🏻💡温馨提示:记得提早几日book位,唔book真系有机会「有得睇,冇得食」😝📍下环河边新街278号丰顺新邨第3座地下M,K号舖☎️ +853 68815083 (WhatsApp)
今次又系得我地两个人去食,所以只系叫左四样𩠌!
🌟招牌卜卜蚬
🌟椒盐粟米
🌟Wasabi 手撕鸡
🌟椒盐芋片
📍下环河边新街278号丰顺新邨第3座地下M,K号舖
☎️ +853 68815083 (WhatsApp)