2024-07-14
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️消費指數: 💰(TTL $281.6,人均消費$140.8)環境質素: ☘️☘️☘️九龍城寨呢套戲我相信好多人都睇,而呢間Bar既設計同九龍城寨既景既設計都類近,每個角落都好適合打卡,而且影出嚟既感覺都會幾型格📸Drinks。大力特飲 ($128)Yakult/Vodka/Peach/Orange大大個益力多樽設計好特別,好適合打卡味道甜甜地,益力多味較重,但唔會偏甜,飲起嚟都順口,酒精濃度唔太高飲既時候都回憶返細個成日飲冰凍既益力多咁。維記牛奶 ($128)Vodka/Godiva/Bailyes/Chocolate milk呢杯睇落好似朱古力特飲咁,表面放左繽紛樂,可以邊食朱古力邊飲嚟中和返酒精因為呢杯酒精濃度較高,飲到較多Bailyes既味道,甜甜地好滑身,但裏面Vodka都落唔少,飲完有少少輕飄飄既感覺同類餐廳#cocofood_bar同區餐廳 #cocofood_尖沙咀如果你鍾意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️
環境質素: ☘️☘️☘️
Drinks
。大力特飲 ($128)
Yakult/Vodka/Peach/Orange
大大個益力多樽設計好特別,好適合打卡
飲既時候都回憶返細個成日飲冰凍既益力多咁
。維記牛奶 ($128)
同類餐廳#cocofood_bar
同區餐廳 #cocofood_尖沙咀