2024-08-13
其實我想食呢間二世祖好多年哈哈!因為係路痴,所以一直的唔起心肝過嚟!今日刻意搵路過嚟試吓!真係一試難忘係我近期食過嘅餐廳最好味嘅之一!而且超級抵超級好味!🍫 凍二世祖特濃朱古力 - $52依杯冰凍朱古力獨特嘅質地為這道朱古力增添了濃郁口感,朱古力味籠罩整個口腔,回味無窮。朱古力愛好者的飲品,必飲!🍧 抹茶沙冰 - $52這款抹茶沙冰凍飲香氣撲鼻,綿密的冰沙質地與濃郁的抹茶味道恰到好處地融合在一起,味道清新回甘。滿足對抹茶情有獨鍾的食客。🥗 原個水牛芝士波鮮茄黑醋汁藜麥沙律 - $118這道清新的沙律以水牛芝士為主角,配上酸甜的黑醋汁和營養豐富的藜麥,層次豐富,口感平衡。新鮮多汁的蕃茄為整道菜增添了酸甜滋味,非常開胃!🥘鮮藍青口蝦頭油燴飯 - $198依道海鮮飯色香味俱全。青口鮮甜多汁,配上恰到好處的油燴飯,飯粒粒粒分明,與海鮮完美融合,令人一試難忘。而且份量超大,我覺得係有三至四人份量。🪿自家製法式油封鴨腿配車厘子黑醋汁 - $168鴨腿煙韌入骨,配上酸甜可口的車厘子黑醋汁,完美中和了鴨肉的油膩感,仲要有好多配菜,滋味層次豐富。🍰 提拉米祖 - $108這道經典的提拉米蘇質地綿密濕潤,
因為係路痴,所以一直的唔起心肝過嚟!
🍫 凍二世祖特濃朱古力 - $52
🍧 抹茶沙冰 - $52
🥗 原個水牛芝士波鮮茄黑醋汁藜麥沙律 - $118
🥘鮮藍青口蝦頭油燴飯 - $198
🪿自家製法式油封鴨腿配車厘子黑醋汁 - $168
🍰 提拉米祖 - $108
這道經典的提拉米蘇質地綿密濕潤,咖啡味恰到好處,不會過於濃烈。份量係三個人,尤其是食咗咁多嘢之後!