2008-10-20
尋晚同爸爸黎呢度食生日飯,好少人呀!全個餐廳只有幾枱客,應該唔夠十枱,多數係二人情侶。呢度d野唔算貴,set dinner最貴既餐都係$75,而且全日免加一,叫做相宜。老公點左$75個餐,係牛扒,叫左五成熟,都ok喎,真係五成熟,唔會好似一d餐廳咁,五成變八成...不過牛扒唔算好大份,有兩件,薄薄的,加埋湯同蒜茸包同餐飲,咁都足夠既,但係薯菜就慳左少少,幾件連皮薯條之外,就只有半舊紅蘿蔔,一伯西蘭花,一條小棠菜...我既三文魚蟹籽意粉本來幾好,但好可惜,三文魚腥腥地,仲時不時食到骨,食得好辛苦呢!同汁好多汁,好膩,食完好滯呀!爸爸要羊扒加青口餐,佢話羊扒好味唔羶,不過佢覺得肥左少少,佢配意粉,份量足,比配薯菜好!媽咪同細妹share半打薯蓉焗青口,同埋焗龍利意粉,佢地對前者既評價甚差,但對後者,就覺得唔錯,魚多肉份量足又唔腥,意粉又夠多,汁夠味,話幾好喎!服務方面,一般啦!環境就夠靜,仲有now睇添!
服務方面,一般啦!環境就夠靜,仲有now睇添!