2024-08-03 194 瀏覽
星期六晚,見到都幾多人排隊,諗住應該唔錯,不如試下。我哋叫咗三個套餐,再加兩個小食外賣自取。叫號碼時,就咁俾三罐汽水同埋一個釘住嘅大紙袋。三罐飲品唔提供任何方法俾客人拎走,離開後,打開釘住嘅袋,先發現俾漏咗一個小食,睇返張單係有收錢嘅,返轉頭問先知,原來係廚房整漏咗。返到屋企打開啲包睇下,麵包係比一般其他漢堡店大少少,但所謂「厚切蕃茄」薄過塊芝士,同廣告相片及文字所顯示好大出入。經典芝士牛堡同老麥一樣得半塊芝士,酸青瓜得一毫子咁大,非常失望。我都明白圖片只供參考,不過差距太大了吧!
星期六晚,見到都幾多人排隊,諗住應該唔錯,不如試下。

我都明白圖片只供參考,不過差距太大了吧!
2024-08-03
15 分鐘 (外賣自取)
2024-07-24 334 瀏覽
今日揸車經過紅磡緊係要去一去食個雞蛋仔同挾餅啦 等野食個時見到有哩間賣漢堡既就緊係試試佢啦 叫咗個芝士漢堡下午茶餐 好快就拎得 分量價錢一定好過同區啲人成日去打卡個間 漢堡入面配有酸瓜同芝士加茄汁 漢堡經過調味 煎得岩岩好 唔會乾有啲汁 加埋酸瓜真係正 食完唔會膩 包都有整過 分量剛剛好 唔似食完其他個啲咁 一陣風 美中不足餐冇跟小食個啲 由於有其他野食緊所以冇加錢加 不過會再有下次的 之後Search 過原來都有啲分店 經過可以一試😋😋
2024-07-24
10 分鐘 (外賣自取)
下午茶
見到開咗一排一直都冇食過 呢個位成日都轉鋪 就單點叫咗一個招牌蛋牛堡 估唔到好大舊肉 有菜有蛋有肉 諗住冇咁肥少油走醬都好好食 希望大家可以幫襯呢啲小店 將好食嘅嘢繼續喺紅磡生存
2023-05-19
外賣自取
  • 招牌蛋牛堡
2023-05-01 865 瀏覽
紅磡人,見新開左間burger,又見已經係第四間分店,決定試試佢叫左經典牛堡,薯條,雞塊• 薯條,即刻整既,中規中矩,可接受• 雞塊,肯定無解凍然後痴埋一舊咁拎去返熱,所以每舊雞都會有一大噠白哂哂既位係完全唔脆+冧到梅梅地咁😩• 經典牛堡,哇,黎打大佬。。個汁係類似千島醬咁,還可以,重點個舊牛,就好似食緊啲好一般餐廳會整既肉丸咁,IKEA 啲肉丸仲好食。。但係。。呢個係一個burger,點解我會食到劣質肉丸味😩 價錢係平既,但係唔會係呢個質素☹️ 我寧願佢肉少啲,質素好少少,希望餐廳會有所改善🥺🥺🥺我決定2個月後再試試佢! (雖然唔知仲會唔會係到。。。)

叫左經典牛堡,薯條,雞塊

• 薯條,即刻整既,中規中矩,可接受

我決定2個月後再試試佢! (雖然唔知仲會唔會係到。。。)

外賣自取
2023-04-13 701 瀏覽
想食burger但吾想去連鎖店,跟住上OpenRice check 有咩好食,就見到呢間新開試業中,見佢幾平30幾蚊有個set就去試下,點知一食就俾到surprise 我🥹叫左個$39招牌蛋牛堡套餐,有包、薯條同野飲,講左個包先~包:攞上手熱辣辣(食嘅時間應該係買後5-10mins),塊漢堡扒好大塊,吾乾,有少少肉汁😆其他配料好足(雖然隻蛋都係差唔多嗰d😂)但整體好食薯條:係最驚喜✨,都係熱辣辣,但俾左好多薯條🥹,仲要係粗薯,而且吾係好油,齋食薯條已經好好食,唔使點茄汁整體性價比高,對男仔都飽,真係除咗佢係冇得堂食外都諗唔到有咩好彈🫡絕對會返卓!
叫左個$39招牌蛋牛堡套餐,有包、薯條同野飲,講左個包先~
2023-04-13
10 分鐘 (外賣自取)
  • 薯條