2021-10-07
今日諗住同兩位朋友好開心咁食烤魚放題,見到某某page嘅po好似好好食。點知一上到嚟 見到個牆身發晒毛又甩晒皮,我已經知到伏伏地佢拎個爐過嚟,個爐身 勁污糟😅,然後佢個放題其實得一個雪櫃可以拎嘢,其實真係勁少。之後啲嘢拎晒又唔fill 完全唔知佢想點😅丸又得兩款,仲要啲龍蝦丸係臭,我懷疑佢醙左,隻味就好似喺地鐵站俾10個阿伯用胳肋底圍住左咁,真係臭到想嘔條魚嚟到,其實得半條,食2啖都食完,其實我哋幾個本身都好細食,但係食完之後都覺得冇食過野咁🤮跟住啲魚肉仲鞋過我塊面,完全唔知食緊咩。啲雞肉同牛肉,勁煙靭囉,唔講以為食緊香口膠,完全咬不開了。啲蝦細到完全冇肉,唔講以為食緊蝦乾。呢度環境非常差,冇冷氣,冇音樂,唔講以為入咗桑拿房,焗到有啲暈。張凳仲發晒毛,勁核突。總之今次就係一個不好的體驗,以後都唔想再嚟食。
總之今次就係一個不好的體驗,以後都唔想再嚟食。