2019-12-30
平時好少寫食評,更加好少喺呢度直接讚、彈d餐廳,真係唔好食喺Facebook寫唱通街啦。但今日餓得滯入咗去元氣(TKO),即係厚德商場打爛晒嗰間呢,由於事態嚴重已經好耐冇去食啦,竟然今日一入到去,服務態度超好,一個人都比我坐卡位,啲壽司好到冇得彈啊!比起前兩日食千両嘅性價比,有得揮!叫咗下邊呢度嘢食之後,你自己看看,又大件又厚身,仲好新鮮,好食抵食到冇得彈👍🏻👍🏻👍🏻左邊個蠔(赤燒黑椒蠔),係我呢啲之前一個禮拜食一次元氣嘅人,第一次食到咁新鮮!我係經常都唔新鮮,唔脹卜卜,仲好細粒,所以寧願唔食!今次真係超級驚喜你睇吓個油甘魚厚度!又大件。睇元氣食到咁厚身又大片嘅鰻魚真係估唔到!後尾再加左三件,赤海蝦同吞拿魚,都係新鮮度冇得頂,見油甘魚唔使講啦又大又厚。 結論係除咗唯一可以彈,啲飯比起其他連鎖壽司店不嬲都係比較厚、多,搞到呃飽你,壽司真係比以前好食左好多!而且呢個價錢,最好嘅事而家完全唔使等位,鍾意坐邊就坐邊!正👍🏻👍🏻👍🏻無人,全場得3、4台
你睇吓個油甘魚厚度!又大件。
睇元氣食到咁厚身又大片嘅鰻魚真係估唔到!
無人,全場得3、4台