2021-12-04
呢間小店聽過下咁耐都未去試吓,近排知道開咗一間新店喺旺角,見夜晚唔算太多人唔洗排隊就同朋友一齊嚟試試😍✨啱啱好All Day HKD$128厚厚多士好香脆有牛油香味,煙肉、大啡菇、香草腸、炒蛋、薯餅,特別在香蕉🍌表面燒至焦糖味,外面脆裏面香滑,份量真係啱啱好😜✨牛肉沙律多士 HKD$98沙律除咗配沙律醬、蔬果,但其實都仲可以配合泰式味道風味嘅辣醬刺激味蕾,香辣嘅味道令到牛肉更加豐富配埋火箭菜、車厘茄食果然係夠夾,另外我最值得一讚就係厚多士,蜜糖牛油食落去有好香嘅蜜糖味道個口感好鬆化好脆 ,好大驚喜😍✨紫薯鮮奶 HKD$45鮮奶濃厚又香滑,頂層加上紫薯花點紫薯蓉慢慢淡出配搭好好👍🏻✨薄荷荔枝梳打 HKD$45泰式荔枝梳打遍地好開胃出配薄荷清甜得嚟帶一點薄荷清新,配牛肉沙律🥗係絕配😁✨藍莓芝士蛋糕 HKD$58朋友喜歡食甜品🍮 見Menu有今日甜品,就試吓佢今日嘅甜品係咩啦,是日甜品原來係藍莓🫐芝士蛋糕🍰,呢個芝士蛋糕比較滑,芝士味唔係太過濃烈,藍莓都幾好味唔會太過甜微酸
✨啱啱好All Day HKD$128
✨牛肉沙律多士 HKD$98
✨紫薯鮮奶 HKD$45
鮮奶濃厚又香滑,頂層加上紫薯花點紫薯蓉慢慢淡出配搭好好👍🏻
✨薄荷荔枝梳打 HKD$45
✨藍莓芝士蛋糕 HKD$58