2023-11-26
西餐廳冇加一真係好少有🫶, 而且食物質素好好, 係冇落味精㗎😘, Cocktail、Mocktail 都好有特色, 價錢唔貴, 星期日仲有live band, 呢間 "凡直友里" 性價比真係好高👍🥳🥔白兔🐰 $90Cocktail 混合咗氈酒、檸檬汁、梳打、柚子蓉, 酸味比較重, 鍾意偏酸味飲品嘅朋友啱曬🤗🥔純真椰林樹影🏝️ $68Mocktail 混合咗椰奶、鮮奶、菠蘿汁, 抱住一試嘅心態, 估唔到出奇地夾, 香濃嘅椰奶滲著清新嘅菠蘿味, 超好飲🥰🥔泰式鮮蝦多士🦐 $88彈牙鮮蝦同芝士配上脆口嘅多士, 加入泰式魚露, 忍唔住口一件接一件🤤♥️🥔餐湯 (加$48 轉酥皮湯)酥皮湯愛好者嘅我, 當然覺得好味🤭🥔地中海香料烤鮮魚配烤新薯🐟 $178估唔到咁嘅價錢會有整條魚, 好抵, 鮮嫩魚肉點上辣汁, 即時惹味咗😋🥔西班牙黑毛豬火腿薄餅🍕 $178Pizza 加入 Mozzarella cheese 同 Parmesan cheese, 芝士味道更濃鬱, 要趁熱食呀😁
🥔白兔🐰 $90
🥔純真椰林樹影🏝️ $68
🥔泰式鮮蝦多士🦐 $88
🥔餐湯 (加$48 轉酥皮湯)
酥皮湯愛好者嘅我, 當然覺得好味🤭
🥔地中海香料烤鮮魚配烤新薯🐟 $178
🥔西班牙黑毛豬火腿薄餅🍕 $178