2021-09-05 323 瀏覽
呢間簡直係賣飛佛嘅車仔麵💛經常都會翻食呢度個湯底好正,冇加味精架!另外有好多特別嘅餸食例如牛爽(即牛舌芯)、蝴蝶腩、米糖雞翼呢幾樣我都好推薦大家試下!豬大腸、蠔油冬菇、米糖鹵雞翼 配 公仔麵🐷大腸係肥嘟嘟,不過今次去食就可能有啲洗唔乾淨,有少少怪味。之前食開都冇事🍄冬菇好入味🐣雞翼都好入味,而且幾大隻。味道比普通滷水雞翼甜少少~牛爽、滑牛肉、蘿蔔 配 芫茜麵芫茜麵唔係超重芫茜味。茜迷可能會覺得失望喇🐄牛爽好好味!真係好似個名咁爽口彈牙~🐄滑牛普通,有一兩舊會有筋🥕蘿蔔就好甜又冇渣
呢間簡直係賣飛佛嘅車仔麵💛
經常都會翻食
呢度個湯底好正,冇加味精架!
另外有好多特別嘅餸食
例如牛爽(即牛舌芯)、蝴蝶腩、米糖雞翼
呢幾樣我都好推薦大家試下!

豬大腸、蠔油冬菇、米糖鹵雞翼 配 公仔麵
🍄冬菇好入味
🐣雞翼都好入味,而且幾大隻。味道比普通滷水雞翼甜少少~

牛爽、滑牛肉、蘿蔔 配 芫茜麵
芫茜麵唔係超重芫茜味。茜迷可能會覺得失望喇
🐄牛爽好好味!真係好似個名咁爽口彈牙~
🐄滑牛普通,有一兩舊會有筋
🥕蘿蔔就好甜又冇渣
  • 牛爽
2021-08-22 1115 瀏覽
今日(22-8-2021 Sun)同老公食晏,由於我個胃又”銀”住,食唔到嘢,但老公要食,咁我又黐食啦,老公建議出旺角行吓,同嚟呢間食.我哋去到唔使等位,老闆娘叫我哋上樓上坐,老公好興奮.上到去,剩返一張枱,睇完menu,就決定要四餸麵,因為送咸檸梳打,再加小食.剔好後交俾亞姐落單,我哋要:$18.00嘅凍檸茶凍檸茶係一樽嘅,茶有啲澀,似維他紙包裝嘅檸檬茶,不過冇咁嚴重,而且有檸檬肉嘅.味道: 4分咸檸梳打係來貨,唔評.$14.00嘅芫荽麵,$15.00嘅牛爽(牛舌芯),$11.00嘅韭菜燕餃,同樣$10.00嘅芥末貢丸同豬紅睇見牛爽都唔少,食吓先,係真係好爽口,而且都不失牛味,唔錯;芥末貢丸,大大粒,肉味正常,加唔太多嘅芥末,好味;韭菜燕餃冇晒,轉菜肉燕餃,有3粒但唔大粒,個皮又薄又滑,味道唔比韭菜燕餃遜色,一樣食到菜味;豬紅正常滑同唔腥;綠色嘅芫荽麵口感好實在,唔腍,不過冇乜芫荽味,怕食芫荽嘅人都應該食到.而淡湯係好重豬肉味,唔通係豬骨湯底?味道: 4.6分$25.00嘅台灣爆汁烤雞卷呢個大大條,個皮烤得好脆,內裡雞肉juicy鬆軟,唔係太鹹,都好正,我記得好多年前,喺深水埗食過.

我哋去到唔使等位,老闆娘叫我哋上樓上坐,老公好興奮.
上到去,
剩返一張枱,睇完menu,
就決定要四餸麵,因為送咸檸梳打
,再加小食.

剔好後交俾亞姐落單,我哋要:

$18.00嘅凍檸茶
有檸檬肉嘅凍檸茶
味道: 4分

咸檸梳打
係來貨,唔評.
咸檸梳打同凍檸茶

牛爽(牛舌芯),韭菜燕餃,芥末貢丸,豬紅芫荽麵
芥末貢丸
韭菜燕餃冇晒,轉菜肉燕餃,有3粒但唔大粒,
味道: 4.6分

$25.00嘅台灣爆汁烤雞卷
台灣爆汁烤雞卷
呢個大大條,個皮烤得好脆,內裡雞肉juicy鬆軟,
唔係太鹹,都好正,
我記得好多年前,喺深水埗食過.( 嘢個食評係2015年9月6日刊登嘅呢篇:https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E9%A3%9F%E4%B8%80%E6%AC%A1%E9%83%BD%E8%9D%95-e2489375)
味道: 5分

食完後,我哋追加$40.00嘅鮮豬限量金沙青,嚟到,份量咁少嘅?
鮮豬限量金沙青
$40.00噃,睇睇張單,咦?!$15.00嘅?啊,原來我冇同亞姐講要小食,佢就自動幫我哋當加車仔餸,多謝呢位醒目嘅亞姐.
講返金沙青,呢個半肥瘦
鮮豬限量金沙青
有啲似豬頸肉,好爽口,豬肉味亦濃,蘸少少沙爹醬食唔錯.

味道: 5分

環境:
坐樓上比較舒服,因為冷氣充足.

抵食係2.8分
2021-08-22
$56.5 (午餐)
有檸檬肉嘅凍檸茶
芥末貢丸
鮮豬限量金沙青
  • 牛爽(牛舌芯)
  • 豬紅
2021-08-15 334 瀏覽
🍽 十六座車仔麵 (旺角)旺角通菜街103號地舖🐽 16座車仔麵嘅裝修係模仿六七十年代公屋,車仔麵麵底選擇都有好多,有藜麥麵、烏冬、芫荽麵等等。車仔麵餸方面亦都有好多特色配料,例如金沙青、牛舌芯等,係值得一試嘅特色車仔麵。特別要提一提嘅喺下午茶時間,會有八折優惠,仲送埋豆漿,一碗三餸車仔麵只需要30幾蚊,真係時光倒流到十年前😂金沙青、牛爽、冬菇藜麥車仔麵 (腩汁)$54 (🧡🧡🧡)​ 今次叫咗兩個坊間車仔麵店少見嘅餸-金沙青及牛爽。金沙青即喺金沙骨嘅最表層,店舖標稱呢道餸口感爽滑,但金沙青嘅口感就同普通豬肉片冇分別,而且極少調味,就像在食平常用來滾湯的豬肉片🥲牛爽則是牛舌芯,雖然切得比較薄而口感的確爽脆。冬菇則是正常發揮,肥美且入味。而藜麥麵外表跟粗麵非常相似,隱約睇到內裏有藜麥粒,吃下去麵質比較硬身,下次試一試普通粗麵會不會較好食😂湯底方面較清淡,雖然加了腩汁,卻未有吃到平常腩汁香濃的味道。陳皮魚蛋、蘿蔔、騸牯牛腩車仔米線 (腩汁)$36 (🧡🧡🧡)另一碗喺豬豬偵探喺第二日黎十六座車仔麵食嘅,於下午茶時間用餐,所以會有八折優惠以及贈送豆漿。一個三餸車仔麵+飲品只係$36咋!陳皮魚蛋有
🍽 十六座車仔麵 (旺角)
旺角通菜街103號地舖

金沙青、牛爽、冬菇藜麥車仔麵 (腩汁)$54 (🧡🧡🧡)​

陳皮魚蛋有陳皮香,口感比較實。蘿蔔香甜,吃下去也沒有渣渣。牛腩煮得軟冧入味,呢碗麵雖然係下午茶但份量並沒有減少。而今次嘅湯底比較有味,亦都食到腩汁的味道,應該係腩汁落得重手咗🤣

(5分滿分,🤍=0.5分)⁣⁣​
環境 :🧡🧡🧡
價錢:🧡🧡🧡🤍
味道:🧡🧡🧡
抵食指數:🧡🧡🧡
⁣⁣​
2021-07-10 618 瀏覽
環境方面被安排坐到吧檯位有啲坐得唔舒服 捱咗四個餸包括金沙青,都幾特別,我係第一次食,食落去有啲似更加爽嫩嘅豬頸肉. 另外要咗蘿蔔蘿蔔份量都好多有五大嚿,都入味同甜,亦都夠juicy。不過唯一唔好嘅地方就係批皮唔夠深,表面有好多渣,影響食用體驗。另外亦有叫冬菇同咖哩魷魚,咖哩魷魚整體偏硬,咖哩味唔夠濃,得嗰三四舊,冬菇充滿牛腩味,反而有驚喜,咬落去啲冬菇汁出曬嚟。最後油麵正常發揮,不過佢落錯單,我原本嗌嘅係幼麵,下次要對返單清楚先。
環境方面被安排坐到吧檯位有啲坐得唔舒服
2021-07-06 506 瀏覽
點樣食推介✨💛良心車仔麵💛💛旺角黃店💛十六座車仔麵地址:旺角通菜街103號地舖🍖牛腩汁芫荽麵(豬大腸、牛腩、豬紅、蘿蔔) $62 (7.7/10)腩汁湯底冇咩特別,係平時都會食到嘅味,麵底嗌左超特別嘅芫荽麵,我想講店家煮到Al dente,我有一刻以為自己食緊意粉🤣🤣🤣,雖然就唔算好食到芫荽味,但麵質唔錯👍🏻依碗d配料全部好高質,特別係蘿蔔清甜無渣,豬紅嫩滑無異味,豬大腸厚身足料、牛腩我冇食到,不過男朋友形容依碗麵係高級車仔麵,咁佢整體都係高質嘅!🍖酸辣小窩紅薯粉(米糖鹵雞翼、台鹵叉燒、麻辣豬耳)$59 (7.7/10)睇賣相已經覺得好得,成座芫荽山咁堆左係麵,一飲個湯都覺得好夠酸,本人唔食得辣嗌左微辣,辣度都啱啱好👍🏻,我覺得佢依個湯同平時專做雲南酸辣米線嘅舖頭有d揮,甚至覺得更好👍🏻👍🏻 佢嘅紅薯粉係偏厚身,好滑又易咬,夠曬軟糯都幾掛湯,同個酸辣湯好夾🥰配料方面反而覺得有d失色,比我感覺係全部都唔算好入味,可能係個湯底太重口蓋過曬d味🤣,滷水雞翼不過不失,叉燒偏肥,係類似拉麵會食到嘅叉燒但唔算好味,豬耳係普通豬耳,份量都比得幾多~🍖蠔油唐生菜 $18 (7.5/10)純粹係逼男朋友
點樣食推介✨

💛良心車仔麵💛
💛旺角黃店💛

十六座車仔麵
地址:旺角通菜街103號地舖

🍖蠔油唐生菜 $18 (7.5/10)
純粹係逼男朋友食菜,我一條都冇食到,白灼菜加蠔油應該好難唔好食

🍖咸檸梳打 $0 (7.5/10)
佢真係好鹹又甜超級刺激,我諗嗌得咸檸嘅人就係追求依樣野?我麻麻地不過男朋友鍾意飲

🍖可樂 $0 ⭐️I love cola⭐️
嗌夠四個餸就有免費野飲,估唔到嗌酸辣小窩都當一個餸,正!

回頭指數: 🍧🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)

好坐指數: 🧎🏻‍♀🧎🏻‍♀️️🧎🏻‍♀️(滿分:🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️)

好推介大家試佢嘅酸辣小窩湯底!真心有驚喜🤤,搞到挑返我想食酸辣米線條癮🤨,同埋黎依度食都唔洗等位咁濟,野食又幾高質,都係快食之選👍🏻
2021-07-01 318 瀏覽
以前中學就經常幫襯太子個間車仔麵,宜家旺角都有分店,而且座位比太子個間多,唔洗排隊等位,超正。餐廳有時會不定時推出本月優惠,大家都可以留意下架!除左車仔麵仲有其他小食,例如菜肉餃、黃金豆腐、豬大腸、牛腩等等。另外餐廳都有自家製飲品都可以一試。可以自選車仔麵,三餸飲品半價💰約56🔸辣魚蛋, 蘿蔔,牛爽(牛舌芯)🔸超級推薦牛爽,爽口彈牙,超甘香牛味🔸食物份量大份,餸都足料🙂餐廳裝修饒有風格🙂上菜速度快🙂性價比高

可以自選車仔麵,三餸飲品半價💰約56
🔸辣魚蛋, 蘿蔔,牛爽(牛舌芯)
🔸超級推薦牛爽,爽口彈牙,超甘香牛味
🔸食物份量大份,餸都足料

自選車仔麵,三餸飲品半價

🙂餐廳裝修饒有風格
🙂上菜速度快
🙂性價比高
2021-05-09
自選車仔麵,三餸飲品半價
呢間係良心超值之選!肉燥豬手撈面$38仲送罐裝汽水/豆漿豬手大大份有2件,有彈性同咬口,肉燥配埋菜脯撈面黎食勁惹味!😋想豪多少少加$18,仲有碟腐乳多到瀉通菜。$56蚊就有豐富好味一餐,糧尾都唔駛怕🥰Btw指定四餸車仔面都係$35連飲品🤭絕對要bookmark 的一間良心小店💛

呢間係良心超值之選!

肉燥豬手撈面$38
仲送罐裝汽水/豆漿
豬手大大份有2件,
有彈性同咬口,
肉燥配埋菜脯撈面黎食勁惹味!😋

想豪多少少加$18,
仲有碟腐乳多到瀉通菜。
$56蚊就有豐富好味一餐,
糧尾都唔駛怕🥰

Btw指定四餸車仔面
都係$35連飲品🤭
絕對要bookmark 的一間良心小店💛
2021-06-09 578 瀏覽
💛懷舊與新派的味道旺角有好多良心小店揀咗一輪都係揀咗呢間車仔麵入到舖頭就有一種好懷念嘅感覺因為裝修概念係以舊式公屋為本價錢呢🙃係豐儉由人嘅視乎想食咩餸啦又或者想食幾多錢決定揀咩餸今日想食得豐盛少少所以揀咗三個比較貴嘅餸同埋木耳🤤金沙青即係金沙骨最表面嗰層肉爽口彈牙,店家輕輕調味過🤩滑牛肉無坊間其他滑牛咁淋滑口之餘保持到口感🤩牛爽即係牛舌切成薄片啖啖牛油香兼勁爽口🙃蕎麥麵應該係加入咗蕎麥嘅粗麵冇咩特別,下次會試吓菠菜麵或者紅菜頭面因為我同唔太舒服所以只係試過清湯飲落唔太似味精湯亦唔係死咸🤨🤨🤨最最最令我驚喜嘅係烤雞卷雞皮烤到超級脆而雞肉仲保持到超級Juicy絕對會回頭
💛懷舊與新派的味道

今日想食得豐盛少少
所以揀咗三個比較貴嘅餸同埋木耳

🤤金沙青
即係金沙骨最表面嗰層肉
爽口彈牙,店家輕輕調味過

🤩滑牛肉
無坊間其他滑牛咁淋
滑口之餘保持到口感

🤩牛爽
即係牛舌切成薄片
啖啖牛油香兼勁爽口

🙃蕎麥麵
應該係加入咗蕎麥嘅粗麵
冇咩特別,下次會試吓菠菜麵或者紅菜頭面

因為我同唔太舒服所以只係試過清湯

烤雞卷
烤雞卷
  • 牛爽
2021-06-08 259 瀏覽
朋友話約旺角食飯,就諗起旺角有間十六座車仔麵,之前幫襯過太子店覺得幾好食,今次試吓旺角店先。原來佢依家有豬潤食,我的摯愛,一定要試吓先!!一試,估唔到有驚喜!豬潤大大件、好厚、又爽口,非常好食,推介!👍👍有個叫做"枝竹豆卜”,都好好食!鍾意食枝竹一定要試!咬入口係由一層一層嘅枝竹做出嚟,好香豆味!另外,有個叫"鮮榨檸檬茶",唔記得影相添,都好好飲,飲得出真係鮮榨,入面有檸檬粒粒,甜酸度剛剛好!

原來佢依家有豬潤食,我的摯愛,一定要試吓先!!

一試,估唔到有驚喜!豬潤大大件、好厚、又爽口,非常好食,
推介!👍👍

2021-05-29 375 瀏覽
平時去開太子分店,一直好鍾意佢地既出品。第一次食旺角店,質素完全不似預期味。湯底比太子店淡好多,豬腸好韌,咖哩魷魚d汁稀到好似咖哩湯咁,牛腩又乾又鞋,腐乳通菜一黎到d水已經浸到半個碗咁高,溝稀哂d腐孔味。。好彩d米粉,牛爽同蘿蔔仲keep到水準,咁先至知自己係食緊十六座。。。埋單兩位食左18x,說真的車仔麵咁既價錢唔算平,如果係太子店既質素,呢個價位都覺得值,但旺角店。。實在唔值呢個價,質素同太子店比真係差太遠。以後都唔會再去旺角分店。
2021-05-28
  • 牛爽 蘿蔔
2021-05-19 394 瀏覽
佢樓高兩層,最吸睛竟然係廁所兩度門係用公屋門連埋門號。不過加左個隔板之後,桌面比較窄講返野食,真係好值得讚$35屋邨價,食到陳皮魚蛋、米糖滷雞翼、豬紅同唐生菜。我覺得好有誠意。我叫左小辣,原來都好辣下。平時我食到譚仔五小辣,而呢度嘅小辣,辣到我係咁要解辣好彩個餐送左咸甘桔梳打,味道OK喎!我靠佢解辣男朋友叫左牛爽、芝心丸、蝴蝶腩、芝士腸,每樣份量都唔少,牛爽堅係爽口,芝心丸好多芝士,腸就正正常常,蝴蝶腩好入味。呢碗就$62都有送鹹柑桔梳打。上菜嗰陣,佢連埋個托盤上,整整齊齊,又易清潔。
佢樓高兩層,
最吸睛竟然係廁所兩度門

係用公屋門連埋門號。

不過加左個隔板之後,桌面比較窄

講返野食,真係好值得讚

$35屋邨價,
食到陳皮魚蛋、米糖滷雞翼、豬紅同唐生菜。
我覺得好有誠意。
我叫左小辣,原來都好辣下。
平時我食到譚仔五小辣,
而呢度嘅小辣,辣到我係咁要解辣

好彩個餐送左咸甘桔梳打,
味道OK喎!
我靠佢解辣

男朋友叫左牛爽、芝心丸、蝴蝶腩、芝士腸,
每樣份量都唔少,
牛爽堅係爽口,
芝心丸好多芝士,
腸就正正常常,
蝴蝶腩好入味。
呢碗就$62
都有送鹹柑桔梳打。

上菜嗰陣,
佢連埋個托盤上,
整整齊齊,又易清潔。

2021-04-08 452 瀏覽
剛好在旺角經過,被他的港式裝潢吸引了就來來個車仔麵一試,說到車仔麵必定是港人的必修課下面的一層剛好滿坐,所以我就到了上層。說實話我對上層坐位都不大有好感因為很多時都很不方便,例如點餐。但這裡很驚喜的是上層會有服務員長期待著,所以點餐和收拾方面都很好,而且點餐是用過膠卡紙。十分環保但食物方面就比預期中有落差,首先是分量比較小,麵量較小,女生的話還好,男生就可能不太夠填肚。其次是湯底較普通,如果在這個價錢上,很容易被比下去。
剛好在旺角經過,
被他的港式裝潢吸引了

就來來個車仔麵一試,
說到車仔麵必定是港人的必修課
下面的一層剛好滿坐,
所以我就到了上層。
說實話我對上層坐位都不大有好感

因為很多時都很不方便,例如點餐。
但這裡很驚喜的是上層會有服務員長期待著,
所以點餐和收拾方面都很好,而且點餐是用過膠卡紙。十分環保

但食物方面就比預期中有落差,

2021-03-29 358 瀏覽
今日諗唔到食咩就入左呢間裝修得幾靚嘅車仔麵鋪,店內員工服務都算係幾好。一d普遍嘅餸呢到都基本上有齊,仲有好多新派嘅款式,連麵都有好多揀,最後我揀左蝴蝶腩、鴨腎、牛舌、莞茜麵加腩汁,再加杯豆漿,然後等左大約5分鐘先有,麵店嘅講算慢。 先講湯底偏淡味,而加錢轉嘅莞茜麵得好輕微嘅莞茜味,同平時d粗麵分別唔大,牛舌夠淋都幾好食,鴨腎就一般但差咁d滷味,而呢個蝴蝶腩最令人激氣,好似冇點炆過咁,又唔淋又唔爽唔知想點,食完之後成個碗邊都係吐翻出黎咬唔開嘅渣,埋單57蚊,覺得呢間車仔麵店賣點新派,但以性價比黎講,同行有其他更加多好食嘅選擇。
2021-03-28
2021-03-28 281 瀏覽
今日喺旺角等人期間 諗住快食個晚飯因為10:00就已經唔可以堂食於是我就揀咗食車仔麵呢間車仔麵我第一次食❤️❤️❤️今次我就揀米粉試吓🥰🥰🥰叫咗咖喱魚蛋 糖心蛋 雞翼 中辣😋😋😋之後帶咗佢杯凍檸茶飲佢哋呢度啲凍檸茶係支裝我就覺得真係唔好飲 佢啲檸檬篤得太勁唔似人哋啲茶餐廳咁沖出嚟咁好飲碗麵好快就到😉 佢隻辣係比起出面唔同嘅辣得都真係幾過癮 而去嘅咖喱魚蛋都好入味都有六粒係入邊㗎 雞翼我就覺得普普通通冇乜特別 糖心蛋葉得都幾入味 都幾啱我胃口嘅而佢呢隻米粉我就覺得麻麻哋呢隻係幼米粉我鍾意食比較粗身少少由於我夜晚去食冇乜人都坐得算係舒服 但係如果晏晝食應該都比較迫
今日喺旺角等人期間 諗住快食個晚飯
由於我夜晚去食冇乜人
都坐得算係舒服 但係如果晏晝食應該都比較迫
2021-03-04
2021-03-19 327 瀏覽
旺中附近既車仔麵~最少要叫3個餸但係叫4個餸就送嘢飲🥤麵底$12起;餸每款$10起同埋有得揀湯定乾撈唔係幾抵食 唔算平不過啲餸份量合比例既不過夜晚開得幾夜下(以前零晨3點 疫情期間應該會早左收)所以夜晚都多人幫襯半夜唔知食咩可以諗下既😗🦦我食果碗 $64麵底:揀左莞荽麵($14)作為一個荽控對呢個麵都有啲期待但竟然完全係冇莞荽味🙃湯底:牛腩汁同小辣佢啲辣味蓋左啲腩汁味😂普通貨色配料:👉🏻牛爽($15)👍🏻亦即係牛舌心係唔錯既~都有7-8塊同埋幾有味 軟軟地唔會韌幾有口感👉🏻豬大腸($15)👍🏻唔知點解係另上都幾入味又唔會難咬呢個都過關👉🏻蘿蔔($10)👍🏻車仔麵必揀配料~都係入味既 同埋煮到淋晒阿婆妹妹下都啱食👉🏻蠔油冬菇($10)😌都算入味 同埋亦都係煮到淋晒🦥fd子果碗 $57麵底:佢就揀左蝦子麵($14)普通料冇咩特別湯底:揀左豉油汁乾撈開頭食唔覺得濃味食到最尾果啲好咸😂配料:👉🏻鹵雞翼($15)🤨睇落個樣好入味但食落就唔係 同埋痴骨位有啲粉紅👉🏻鹵水豆腐($10)☹️明明個樣又係好入味入面完全係白色又比佢個樣呃左👉🏻貢丸($10)😶冇特別🌞反而佢送既咸檸味梳打唔錯好有汽又唔會太甜
旺中附近既車仔麵~
最少要叫3個餸
但係叫4個餸就送嘢飲🥤
麵底$12起;餸每款$10起
同埋有得揀湯定乾撈
唔係幾抵食 唔算平不過啲餸份量合比例既
不過夜晚開得幾夜下(以前零晨3點 疫情期間應該會早左收)
所以夜晚都多人幫襯
半夜唔知食咩可以諗下既😗
🦦我食果碗 $64
麵底:揀左莞荽麵($14)
作為一個荽控對呢個麵都有啲期待

唔知點解係另上
都幾入味又唔會難咬
呢個都過關

👉🏻蘿蔔($10)👍🏻
車仔麵必揀配料~
都係入味既 同埋煮到淋晒
阿婆妹妹下都啱食

👉🏻蠔油冬菇($10)😌
都算入味 同埋亦都係煮到淋晒
🦥fd子果碗 $57
麵底:佢就揀左蝦子麵($14)
普通料冇咩特別

👉🏻貢丸($10)😶
冇特別
🌞反而佢送既咸檸味梳打唔錯
好有汽又唔會太甜
真係平時啲咸檸7咁!

😋:6/10

🚗🚙🚗🚙🚗
十六座車仔麵

💸價錢:人均約$5x-6x (四餸)

📍地點:旺角通菜街103號地舖
2020-10-30