2024-08-11
今次我第二次去咗上環嘅Halfway Cafe,平日下晝依然係要等一陣位,但依然有唔少遊客同年青人,氣氛舒服。☕️今次我都係叫咗嘅Black Sugar Latte,依然係我最鍾意嘅味道。咖啡嘅濃郁同黑糖嘅滑順完美融合,比起出面嘅Caramel Latte更加香同match👍🏻🍯我仲試咗Logan Honey Latte ,上面Topping嘅桂花同埋蜜糖香味好夾,慢慢再飲到淡淡的龍眼味,味道好特別值得一試。呢度客人比較多,氣氛熱鬧,如果你鍾意喺Cafe 同friend傾吓計,Halfway Cafe 絕對係個唔錯嘅選擇,雖然係最遲離開店舖但店員態度有禮,值得一讚!🙈Work From Cafe: 👍🏻店有插座同廁所,雖然冇Wi-Fi,環境適合短時間工作。#WorkFromCafe
#WorkFromCafe
題外話/補充資料: