2024-11-13
之前呢到係出名叉燒飯嘅茶記,近期再黎發現多左個邊爐五食,好似係同其他集團合作,200幾又唔太貴就黎試下。本身見佢個牌咁多野以為係揀,點知原來係全部都有。上雞煲前可以拎小菜,一共十一款,包括炸奶、木耳青瓜、泡菜、蝦等。然後係雞煲先,有兩款揀(圖片有),我地揀左辣雞(可再揀辣度),叫左bb辣,好好食,上枱後即炒,店員同左我地講點炒亦會keep住黎幫手炒,十分鐘食得,好嫩口而且口味同出面雞煲唔一樣。之後就上海鮮盤,係蒸好左先上,可即食,有帶子、蜆、鮑魚、壕、蝦、烏東,好大份,都好食。佢會換走雞煲嘅煲先上湯,我地揀左花膠湯(入面仲有雞),可以飲左先,之後佢會再加湯比你打邊爐,牛豬任叫但要同佢地落先有,(鮮牛幾好食,彈牙的),其他丸、菜可直接拎。飲品櫃都好多野揀,汽水、茶etc 平時見到嘅都有,仲有雪糕、啤酒都係free的,啤酒有兩款揀~而且可以食到十一點,可以慢慢食總結真係好飽但好抵食,大胃巴絲請進場🫵🏿
本身見佢個牌咁多野以為係揀,點知原來係全部都有。
總結真係好飽但好抵食,大胃巴絲請進場🫵🏿